Veloverståede webinarer

hjemmekontor

Mine to første webinarer er overståede, og jeg kan lige love jer for, at det var noget af en oplevelse! De fleste markedsføringseksperter, der har haft snuden i webinarer, vil fortælle, at det er et af de bedste ting, du kan gøre for din forretning, og her efter mine to første kan jeg kun sige, at det er ganske rigtigt. Og jeg har langt fra holdt mit sidste webinar!

Det er længe siden, jeg har været så nervøs, som jeg var i torsdags, da jeg holdt det første webinar. Natten før lå jeg og vendte og drejede mig i sengen, og jeg fik ikke lukket et øje før kl. 4 om morgenen!

Næste dag var jeg fuldstændig smadret, og min mave gjorde besvær, som den altid gør, når jeg er meget nervøs. Det var samme følelse, som jeg i sin tid havde før en vigtig eksamen, min køreprøve og vores visumsamtale. Jeg er simpelthen så dårlig til at beherske den følelse, og det giver mig en pokkers mavepine.

Og så gik det galt. Mere galt end jeg i min vildeste fantasi overhovedet kunne have forestillet mig. Vi havde testet teknikken igennem ca. 1000 gange, men da det endelig var tid til at logge ind for at starte webinaret, så ville den selvfølgelig ikke lukke mig ind! Ikke som vært – kun som deltager.

Jeg svedte i de 10 minutter op til webinaret skulle starte. Den sidste reminder e-mail var gået ud til de tilmeldte, og folk begyndt så småt at komme ind i rummet. Jeg svedte og svedte og svedte … Prøvede alt. Intet ville virke.

Vi nåede tidspunktet, hvor webinaret skulle starte. Næsten 50 mennesker sad klar til at lære en masse om blogdesign. Men jeg kunne ikke komme ind!

Så skete det mest fantastiske: folk begyndte at netværke i fælleschatten. For pokker, hvor gjorde det mig glad midt i kampen om at logge på! De delte blogadresser, skrev om dette og hint. Jeg fik sendt nogle beskeder til dem også, om hvor ked af det jeg var over at være lukket ude af mit eget webinar!

De tog det så pænt. Verdens bedste deltagere. En halv time for sent kom jeg endelig ind. Vi gik i gang. Og det gik faktisk nogenlunde. Om ikke andet så var alle deltagerne SÅ søde, og jeg tror faktisk kun, at der faldt en håndfuld deltagere fra i løbet af de 30 minutter, hvor det hele drillede mig. Dét er fascinerende!

Tirsdagens webinar gik meget bedre, og jeg havde lavet nogle slides, så der var lidt mere styr på det hele (inspireret af et webinar jeg selv deltog i om mandagen, hvor slides virkede supergodt! Vi lærer hele tiden.) Og det webinar gik kun endnu bedre!

Jeg har kun fået positiv respons på det. Jeanette herfra instagam’ede endda dette billede fra i tirsdags, hvor hun sad og lyttede med, mens hun nød lækre proteinbites. IH, hvor gjorde det mig glad at se.

Webinarer er simpelthen så fascinerende. Tænk at sidde her på den anden side af kloden og få lov til at holde et lille online seminar for sådan nogle dejlige mennesker, der stiller brandgode spørgsmål og virkelig gerne vil lære det, jeg fortæller dem om! Stort set alle blev hængende i halvanden time, og det var så opløftende og fedt!

I morgen har jeg på plakaten at planlægge webinar-datoer og tidspunkter for næste uge. Jeg påtænker lidt at holde det her webinar to gange om ugen. Og så vil jeg fra nu af gøre lidt mere reklame for dem og ikke kun sende én mail til nyhedsbrevet. Men jeg var helt ærligt bange for, at der kunne komme for mange til webinaret – for sæt nu at jeg fejlede fuldstændigt!?

Jeg har mere selvtillid nu. Og jeg er ikke længere bange for at holde webinarer. Så der kommer flere! Jeg vil nu prøve at få dette webinar om blogdesign finslebet, så jeg bliver 100% stærk i at afholde det, og så vil jeg kaste mig over nogle flere emner. Det er SÅ spændende!

Var nogle af jer mon med på et af webinarerne? Det kunne være sjovt! Og hvis ikke, så håber jeg, at vi ses til et af de webinarer, jeg vil holde i de kommende uger. 🙂

Nu vil jeg hoppe i seng, det er nat her! <3

/Celia

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 Comments

 • SVAR

  Jeg deltog i dit Webinar den første aften, torsdag. 🙂 Da det endelig lykkedes dig at komme igennem gik det jo rigtig fint… Jeg har haft en blog et stykke tid efterhånden, men man kan jo hele tiden lære noget nyt og så ville jeg virkelig gerne se funktionerne på dit eget tema live! 🙂 Har nemlig overvejet meget kraftigt at købe det. Har ikke fået det gjort endnu, det står stadig øverst oppe på min liste over ting jeg skal gøre for mig selv 🙂 Er vild med det, det så så dejligt simpelt ud det hele. 🙂
  Fik helt klart noget ud af webinaret på trods af tekniske problemer, blev os helt glad på dine vejne, over hvor godt folk tog det ! 🙂

  • SVAR

   Tak for de søde ord, Ghita! 🙂 Det gør mig glad, at du nød at se BOLD i brug live! Det er nemlig rigtig nemt at bruge, og jeg er sikker på, at du vil blive rigtig glad for det, hvis du ender med at købe det til din blog. 🙂
   Tak, tak, tak! Det gjorde mig virkelig også glad, hvordan folk slet ikke var negative, men i stedet fik en masse ud af hinanden i chatten! Heldigvis fungerede den del da. 🙂
   /Celia

 • SVAR

  Yay med dine webinarer! Det var super fedt, og du klarede det til UG! Flere af dem! Og pisse mange tak for linklove! Det blir’ jeg sgu også så glad for!

  • SVAR

   Du er simpelthen den sødeste, Jeanette! TAK <3 Hihi, jeg må bare i gang! Endte i en park i dag i Malibu hele dagen - lover at planlægge flere webinarer snarest. 🙂 Hvilke emner vil du helst lære om? Så kan jeg jo skrive dem bag øret ... 🙂
   Altid til tjeneste i forhold til linklove! Gotta love that shit! Tak for dit søde Insta-billede! Det varmede helt ned i tæerne!

 • SVAR

  Hej Linda

  Jaaa, det kan du tro. 🙂 Der ryger en mail ud med hele optagelsen af webinaret her i weekenden – den tog mig lige noget tid at redigere på grund af al den dumme teknik!

  Ja, det var så fedt at se, hvordan I brugte tiden på at netværke i stedet for bare at skride! Det gjorde mig SÅ glad! Jeg vil lige undersøge muligheden for at sende folks blog-adresser med ud i mailen – det er en super idé! Tak for den!

  /Celia

 • SVAR

  Hei Celia, jeg deltok også på ditt første webinar og jeg synes det var så flott at du holdt ut og ikke ga opp, selv om teknikken ikke var helt på din side. Det var forresten veldig kult å møte alle de flotte menneskene mens vi ventet 🙂 Jeg gleder meg til flere webinarer fra deg og i mellomtiden leser jeg meg klok på din blogg.

  • SVAR

   Kæreste Vivian – tusind tak for de søde ord! 🙂 Heldigvis gav teknikproblemerne mulighed for at netværke med de andre deltagere – jeg trøster mig med, at I alle var så søde, og at den mulighed ellers ikke var opstået! Så tusind tak. <3
   Tak! Jeg må i gang med at planlægge nogle flere. Jeg er glad for, at du følger med!

   /Celia