Velkommen til Wanderings!

Celia i ArlesHej og hjertelig velkommen til mit nye webhjem – wanderings.dk!

Hvis du ikke kender mig fra en af mine utallige andre blogs (jeg har et blogproblem, virkelig!), så hedder jeg Celia, jeg er 23 år gammel, og så er jeg en vaskeægtig wanderer.

Ikke kun i den forstand, at jeg holder afsindigt meget af at rejse og hele tiden bevæge mig fra sted til sted, men også fordi jeg generelt er meget nysgerrig i mit liv og gerne vil mange forskellige ting.

Jeg var engang meget målrettet og havde en klar idé om, hvor jeg skulle bevæge mig hen i mit liv, men så snart jeg stod midt i realiseringen af min juristdrøm, kunne jeg mærke, at det var helt forkert.

San Francisco Golden Gate Bridge

Jeg droppede ud af jurastudiet og hoppede på et fly til San Francisco for at finde mig selv og prøve mine grænser af.

Da jeg kom hjem igen efter næsten fire måneder i det store land, var jeg pludselig helt sikker på, hvad jeg ikke ville.

Jeg ville ikke følge en uddannelse, som jeg ikke brændte for inderst inde, jeg ville ikke leve mit liv, som andre mennesker dikterede, jeg ville ikke låse mig fast til noget sted. Jeg ville have min frihed og leve mit liv på mine egne præmisser.

Jeg takkede nej til den studieplads, jeg blev tilbudt på CBS og satte alt ind på mit firma, som jeg havde oprettet året før. Jeg blev 100% selvstændig og begyndte at opbygge en virksomhed, der kunne give mig mad på bordet og give mig min frihed.

Efter flere spændende kunder valgte jeg at køre al min aktivitet i min virksomhed over på en online platform. Min rejselyst var på daværende tidspunkt slet ikke til at tøjle, og jeg vidste, at jeg ville opleve verden.

Cykle gennem Europa

Min kæreste var med på idéen. Vi lejede vores lejlighed i København ud, pakkede hver vores computer og cyklede ud på et eventyr gennem Europa. På tre måneder arbejdede vi os 3744 km fra København til Rom, mens vi begge arbejdede på vejen. Rejsen tog os gennem Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, Monaco og endelig Italien, og vi havde det for vildt.

Vi fløj hjem til København for en uge siden at rejse til Portugal i 5 uger. I Portugal bestilte vi flybilletter til vores næste store eventyr: USA og Mellemamerika.

Fra Florida tog vi til Mexico, hvor vi boede og arbejdede i Playa del Carmen på den Caribiske kyst i to og en halv måned. Herefter rejse vi lidt rundt i Mexico, og tog så til Belize, hvor vi så søkøer og spiste fantastisk mad. Vi tog med bus videre til Antigua i Guatemala, hvor vi havde to fantastiske måneder.

St George's Key Belize

I maj vendte vi atter snuden mod Florida for at flyve hjem til Danmark. Vi var klar over, at vores rejselivsstil var kommet for at blive, og vi fløj hjem for at besøge vores familie og for at sælge vores lejlighed i København, så vi kunne få den ultimative frihed.

Vi har igennem alle vores rejser blogget på nomadicdanes.com.

Vi er stadig i København. Vi forsøger at sælge vores lejlighed. Vi har rejselyst, så det kribler helt ud i tæerne, men vi vil så gerne sælge lejligheden.

Sarthud blog

Derudover er jeg skønheds-addict. Jeg har i flere år blogger på sarthud.dk, hvor jeg har fået nogle helt fantastiske oplevelser som blogger. Bloggen har åbnet mine øjne for det fantastiske medie, som en blog er, og denne blog er kun en udvidelse, som jeg længe har manglet.

Sidst men ikke mindst rådgiver jeg om blogging og hjælper nystartede bloggere i gang på min side lavenblog.dk – her vil jeg også give månedlige statusrapporter for denne blog og dens udvikling. Det bliver så spændende.

Denne blog vil være 100% mig – uden filter. Jeg er en meget sammensat person, og det vil bloggen her helt afgjort også bære præg af. Jeg glæder mig meget til at invitere jer med i mit liv og ikke mindst ind i mine mange tanker.

Jeg har virkelig manglet det her sted, hvor jeg kunne være mig. Her er ingen grænser og intet tema. Jeg er vild med at lægge op til debat, og jeg håber, I er klar på at være med!

Velkommen til. 🙂


English: Hi and welcome to wanderings.dk!

My name is Celia, I’m a 23-year-old girl from Copenhagen, Denmark, who loves to travel and live my life at my own terms.

I’m a college drop-out and I have no intend to return to college again. I’m an entrepreneur and wanderer. I’ve been travelling the world for the past year and my wanderings have taken me through Germany, The Netherlands, Belgium, France, Monaco, Italy, Portugal, USA, Mexico, Belize, Guatemala and Norway. I’ve shared all these experiences with my amazing boyfriend, Jonas.

If you’d like to read more about my travels you can check out my travel blog nomadicdanes.com – it’s in English!

I have been dying to create this blog for a long time. This blog will reflect me and my thoughts. It will be me, uncut.

I hope you’ll enjoy following! Please don’t hesitate to ask me anything in the comments below.

Follow my blog with Bloglovin

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *