Unaturligt smukke steder #1 Playa Paraiso, Tulum, Mexico

Playa Paraiso, Mexico
Der findes så mange smukke steder i verden, og jeg har heldigvis set en god portion af sådanne steder. De steder, som bare efterlader en fuldstændig tom for ord, mens man måbende prøver at forstå, hvad man egentlig ser.

Det kan være så vildt, at ens kæbe simpelthen rammer jorden, og man slet ikke kan sætte ord på, hvad man egentlig ser. Og måske ikke helt forstår, at det faktisk er ægte.

Sådan havde jeg det, da vores fødder ramte det hvide, bløde og enormt varme sand på Playa Paraiso ved Tulum i Mexico.

Egentig boede vi kun nogle kilometer nord for Tulum i byen Playa del Carmen, og hver dag gik vi langs stranden for at komme ind til byen. Samme kyststrækning, samme hav – men alligevel en kæmpe forskel, for Playa Paraiso var bare noget helt, helt særligt.

Jeg er egentlig ikke standmenneske. Intet lyder mere røvsygt i mine ører end at ligge og stege i solen på en strand. Hell no! Jeg kan slet ikke holde det ud. Varmen er uudholdelig og solen er gerne så skarp, at man får ondt i øjnene, selvom man har lukket dem. Not my thang.

Men der er alligevel noget ved sådan en helt perfekt strand, der kan så benene væk under mig. Det hvide sand, det perfekt turkise vand og de lysegrønne palmer – det kan alligevel noget.

Og selvom jeg ikke kunne finde på at smide håndklædet og ligge mig lige der i sandet hele eftermiddagen, så nød jeg i den grad at sidde lidt i skyggen og tage synet ind. Eller prøve på det.

Når jeg ser på disse billeder, kan jeg stadig ikke helt forstå, hvor flot der egentlig var…

Hot guy Playa Paraiso Mexico Boat in Mexico Berries Iguana in Mexico Tulum Ruinas Mexico tulum

Vi besøgte også nogle ruiner fra Maya-tiden, som ligger lige ved Playa Paraiso. Helt fantastisk placering! Endelig en Maya stamme, der havde forståelse for location – de mange andre ruiner, vi så i Mexico og Guatemala, lå begravet i den dybeste jungle. Så hellere udsigt over det Caribiske hav, right!?

Hvor er det ironisk at skrive det her indlæg på sådan en trist og grå novemberdag som i dag. Suk. Om lidt holder vi åbent hus her i lejligheden – kryds lige fingre for, at der kommer en interesseret køber, så jeg snart kan få et gensyn med Playa Paraiso!

Har nogle af jer været i Mexico? 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *