Ting der sker, når man taber sig

at tabe sig so skinny

Jeg nyder virkelig at kunne se resultaterne dag for dig, og jeg glæder mig allerede til at give jer i april update, når måneden er ovre, for jeg har allerede set resultater på vægten, selvom måneden kun lige er skudt i gang! Yeah! Jeg er topmotiveret til at kæmpe videre.

Til gengæld kan jeg berette, at jeg ifølge mit BMI stadig er overvægtig. Faktisk mangler jeg at veje hele 5 kg mindre, før jeg kan betegnes som normalvægtig. Pff! Jeg har aldrig gået synderligt meget op i BMI, og jeg kommer heller ikke til det. Jeg går op i spejlbilledet og lige går det den rigtige vej. Det er alt, der betyder noget.

Alligevel vil jeg lige give nogle observationer, jeg har gjort mig, her i løbet af mit vægttab. Jeg er 40% i forløbet og mangler de sidste 60% i forhold til det mål, jeg har sat mig, så der kommer sikkert flere observationer senere:

 • Når man taber sig, begynder tøjet at passe bedre. Win!
 • Samtidig begynder ens sportsbh til gengæld at passe dårligere og dårligere. Min er et nr. for stor i omkredsen, men god i skålen. Går jeg en omkreds ned, skal jeg en skål op (HVEM har fundet på bh-størrelses-systemet?), men så højt op i skål går de altså ikke i Victorias Secret … Alle D’erne kunne ikke være på deres label, I guess … (HVOR køber mine storbarmede medsøstre sportsbh’er!? Help!)
 • Man bliver besat af at tracke sine fremskridt med vægtene i fitnesscenteret, og sin hastighed på de daglige hikes i LA.
 • Motion bliver en fast del af rutinen, og man kan næsten ikke forestille sig en dag uden.
 • Smerter i muskler og ben bliver mindre og mindre, selvom man hele tiden klarer sig bedre og bedre
 • Cheat meals virker ikke ligeså tiltrækkende, når man ser resultaterne af hvad sund mad gør ved kroppen
 • Når musklerne så småt begynder at kunne anes på kroppen, er der ikke et øje tørt.

Hallelujah! Det bliver vitterligt nemmere og nemmere. Jeg er tilbøjelig til at tænke, at hvis man kan klare sig igennem de første 1-2 måneder af sådan et sundhedsforløb, så bliver man hooked! Jeg kan virkelig skrive under på, at det kun bliver bedre med tiden. Ahh! 🙂

Det var et lille indlæg fra den “overvægtige”. Jeg håber, I får en dejlig dag! Jeg er på vej i seng herovre, men ville lige et smut forbi bloggen.

Alle billederne er i øvrigt fra min Snap: celiaschow og min Instagram.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 Comments

 • SVAR

  Hej Celia,
  Den her sports BH bruger jeg selv:
  https://www.net-a-porter.com/dk/en/product/488014/shock_absorber/ultimate-run-mesh-and-stretch-jersey-sports-bra

  Jeg er selv en størrelse 75E-70F, og med den her sidder alt fast, og ingenting gør ondt eller er ømt bagefter.

  • SVAR

   Tak for link, Cecilia! Den ser uden tvivl god ud! Desværre er min skål lige gangen større, end den laves. 🙁 Hvilket også er et problem hos Victorias Secret og stort set alle andre steder … Suk! Jeg leder videre. 🙂 Men tak for link, det var egentlig lige præcis sådan noget, jeg leder efter. Men, ak! Det evige problem – alt stopper ved F-skål. 🙁

 • SVAR

  Tusind tak for dine altid gode og spændende indlæg!

  Jeg glæder mig virkelig til at åbne din blog hver gang, og læse om jeres hverdag (nå ja, lidt mere om jeres virksomhedsopstart – og hvad i har gjort frem til nu, er ønskeligt:))

  • SVAR

   Hej Kenneth! 😀 Hvor er du sød, jeg er glad for, at du nyder at læse med. 🙂

   Der skal nok komme meget mere om den slags fremover! Er der nogle helt konkrete spørgsmål, du har? Så må du endelig stille dem, så vil jeg prøve at besvare dem så godt som muligt i kommende indlæg. 🙂

   /Celia

 • SVAR

  Hej søde svigerinde
  jeg køber bh her de laver kvalitet til stor barmede piger jeg kan virkelig anbefale dem. http://www.lace.dk/catalog?search=Sports+bh
  Knus Caroline

  • SVAR

   Tak søde Caroline! <3 Jeg har godt set dem, men har aldrig købt noget derfra. Det må jeg lave om på! <3