There’s something about Beverly

Celia i Beverly Hills

Jeg har nævnt det flere gange før, men jeg nævner det gerne igen: LA er en fantastisk blanding af en masse små byer, der på en måde er vokset sammen til det, vi i dagligt tale kalder LA.

Jeg elsker, at byen på sin vis er en storby, men så alligevel slet ikke føles som en sådan. Da vi sidste år kørte op til San Francisco – en by jeg i fire måneder i 2012 kaldte mit hjem – blev jeg blæst bagover af larmen, mylderet og stressen, der i den grad betegner området omkring Market St. What a mess. 

Min lydsensitivitet og det faktum, at alle indtryk rammer mig hårdere end de fleste, spiller faktisk ikke så godt sammen med min kærlighed til storbyen. Jeg ville nok i virkeligheden egne mig bedst i en mindre by. Jeg voksede op i Odense, og der kan larmen blive for meget for mig.

Men LA er den perfekte blanding af by, natur og småbys-stemning. Jeg elsker, at vi kan sætte os ind i bilen og køre til en masse forskellige neighborhoods, der alle har så meget forskelligt at byde på. Hipster-stemning i Silverlake, storbysmylder i Downtown, sløve beach vibes i Venice, overdådig rigdom i Beverly Hills …

Alle områder kan hver sit, men jeg elsker virkelig at tage til Beverly Hills. Der er altså bare noget vildt fascinerende over den del af byen. Da vi havde besøg fra Danmark, sørgede vi også for at vise dem Beverly. Det er så velkendt for de fleste og har lagt rammen om mange filmscener.

Jeg nyder især at gå ture i området omkring Rodeo Dr, som er den gade, jeg står på på billedet herover. Der er så pænt, detaljeret og helt igennem dejligt der. Og så er der altid en masse bloggere, der står og tager billeder, hah! Så jeg måtte lige joine dem i det, og fik ét billede, der kunne bruges ud af det.

Når I er i LA, må I ikke snyde jer selv for en tur til Beverly Hills. Hvis I har den store pengepung med, er det her, I finder alle de dyre butikker. Bl.a. en Gucci butik med guldfacade. Meget fancy.

Har nogle af jer været forbi? 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Comments

 • SVAR

  Hej Celia
  Dejligt at følge dig – og wau, du ser fantastisk dejlig ud.
  Din hårde træning ser ud til at give bonus 🙂
  Knus Kathe

  • SVAR

   Hvor er du bare sød, Kathe! 😀 TAK! Håber, du har det dejligt. 🙂 <3
   Knus!