Tandlægebesøg og bedøvede gummer

hul i tanden

lettere mislykket duckface med højre del af underlæben i bedøvelse

lettere mislykket duckface med højre del af underlæben i bedøvelse

I dag var jeg en tur forbi min kærestes tandlæge til tjek. Jeg har ikke været hos tandlægen i noget, der ligner 4-5 år (av, av I know!), og før det var det også år siden, jeg sidst havde været til tandlægen. Et af mine nytårsforsæt er at blive bedre til at passe på mine tænder. For man får jo ikke blot et nyt par, hvis der sker noget med disse.

For første gang nogensinde var jeg 100% sikker på, at jeg havde et hul, der skulle laves. Indtil nu har jeg ellers kunnet forlade tandlægestolen med et stort smil og råbe “nul huller”.

Så med god grund var jeg virkelig nervøs denne gang. Jeg havde synlige huller i to kindtænder, og hvad andet kunne det være en huller i tænderne?

rene tænder

Til min store overraskelse var det dog ikke huller, men derimod syreskader, som jeg desværre lider en hel del under, til trods for jeg stort set aldrig spiser frugt med tænderne (jeg foretrækker en smoothie anyday!) eller drikker sodavand. Suk.

Jeg havde dog et lille, begyndende hul mellem to tænder, som jeg hverken havde lagt mærke til eller mærket noget til endnu. De to tandlæger var i tvivl om, hvorvidt det skulle laves med det samme eller blot observeres. Jeg valgte det første. For en sikkerheds skyld.

For første gang har jeg altså fået lavet et hul i tænderne! Sikke en underlig oplevelse. Jeg fik lokalbedøvet den højre side af undermunden, og det gik også ud over min læbe, som det meste af dagen har været fuldstændig følelsesløs og hængt nedad. Det gik endda udover min evne til at lave duckface, som I kan se på det andet billede. 😉

For at vise en video af, hvordan jeg har været, kan I jo (gen)se denne fantastiske video, hvor Kourtney Kardashian har været til tandlægen:

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *