Store forandringer og en ny begyndelse

Sælge lejlighed i København

I går lagde jeg dette billede på Instagram, da min kæreste og jeg var til møde hos vores ejendomsmægler. Vi har jo som bekendt forsøgt at sælge vores dejlige 4-værelses lejlighed i Valby fra i sommer, men i starten forsøgte vi os uden ejendomsmægler.

For to uger siden, blev min kæreste kontaktet af en meget sulten sælger – han ville sælge vores lejlighed og lovede, at den ville være solgt på højst en måned. Han var en dygtig sælger og stod i meget skarp kontrast til de andre (utroligt sløve) ejendomsmæglere fra etablerede firmaer, vi ellers havde haft kontakt med i starten af processen. Så vi besluttede os for at give ham en chance.

I søndags holdt vi åbent hus, og i går skrev vi under på en salgskontrakt og accepterede købers bud, som var den fulde pris, vi ville have for lejligheden. 1-2-3. Ikke så meget hokus pokus.

Blandede følelser

Vi har begge ventet på dagen, hvor lejligheden ville være solgt, ekstremt længe. Jeg har været træt af at bo her, fordi det har begrænset vores rejsedrømme, og jeg har været træt af ikke at være tættere på byen.

Men med ét fik jeg en underlig følelse i maven, da jeg hørte, at der var blevet budt fuld pris på lejligheden. I virkeligheden er det slet ikke min lejlighed, det er kun min kærestes. På papiret. Men i følelsesregisteret er den også min.

Det er det eneste sted, jeg har boet, siden jeg flyttede hjemmefra. Det sted, min kæreste kyssede mig allerførste gang. Mit hjem, hvor jeg har grint og grædt så det gjorde ondt i maven.

Jeg bliver alt for tilknyttet til ting. Som barn kunne jeg blive helt dårligt ved tanken om, at jeg smed mine bamser på loftet – hvad mon de tænkte? Følte de sig forladt? Var jeg i virkeligheden bare et dårligt menneske, der helt følelseskoldt smed dem væk? Og da jeg som voksen fik et nyt og større tv, fik jeg det helt dårligt over, at jeg ikke kunne nøjes med det gamle, mindre tv.

Og her for nyligt fik jeg dårlig samvittighed over for min gode gamle iPhone 4S, da jeg anskaffede mig den nye 6’er. For den fejlede jo ikke rigtig noget? Hvad skulle jeg i virkeligheden med en nyere model? Suk.

En ny begyndelse

Let's get lostMin kæreste begyndte med det samme at trøste mig og få mig til at fokusere på alle de gode ting ved salget. Og det gjorde mig faktisk lidt gladere. Jeg skal bare fokusere på alt det, vi kommer til at skulle opleve, i stedet for at tænke på, at vores lejlighed er solgt og mindes alle vores gode tider her.

Så i dag er jeg faktisk gladere. Især glad, fordi jeg har en dejlig kæreste, der altid kan få mig i bedre humør. Og få mig til at fokusere på det, der er vigtigt. Se fremad. Vi snakker lige nu om at tage til Los Angeles for at besøge min gode veninde, der bor derovre, og kombinere det med et roadtrip, efter vi videregiver nøglerne til lejligheden d. 1. februar 2015. Vi snakker også om at se mere af Europa. Og Asien. Verden ligger åben.

På mange måder er jeg bare utrolig dårlig til forandring. Jeg hader det. Men når først det sker, så er jeg glad igen. Jeg er dårlig til forandring, men god til at kaste mig selv ud i forandring. Og normalt kommer der virkelig gode ting ud af det.

Og det gør der også denne gang

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *