Stillinge Strand fra luften

drone sunset image

Vi havde et stramt program, da vi var i Danmark. Så mange venner og familiemedlemmer skulle besøges, og vi nåede stadig ikke forbi dem alle sammen. Åh. Jeg håber, vi når det efter Paris og før LA.

Vi nåede dog forbi nogle gode venner, der var i sommerhus ved Stillinge Strand nær Slagelse, og det var sådan et fint døgn, vi tilbragte der! Jeg ville slet ikke hjem, da vi skulle det, men vi skulle jo af sted til skønne Kreta.

Der er noget over sommerhus, der gør tid tilbragt der helt særlig. Især hvis man er sammen med nogle skønne menneske, som vi var.

Folk kommer helt ned i gear, og det mindede mig på en måde om min barndom, hvor vi var i sommerhus et par gange. Vi spillede spil, spiste god mad og fik snakket på en helt anden måde.

Jonas og jeg havde taget vores drone med, som vi har haft i nogle måneder, men endnu ikke har fået fløjet i USA, efter vi læste om en tysker, der var blevet smidt ud af USA for at flyve en drone ulovligt, uden mulighed for at komme ind i landet igen – yikes!

Så vi fik først prøvet dronen i Danmark (og også på Kreta – glæd jer til de billeder!), og det er simpelthen så fantastisk sjovt at flyve med den! Og sikke nogle fantastiske billeder og videoer, man kan skyde med den; wow!

Vi gik ned til Stillinge Strand om aftenen alle sammen og fløj med dronen. Jeg styrede den, og stod med hamrende hjerte og forsøgte at holde dronen i luften, mens jeg fløj den ud over havet mod solen, der var på vej ned i horisonten.

Himlen var dybt magisk og var et virvar af de smukkeste pastelfarver, der gled sammen i en af de smukkeste solnedgange, jeg har set længe. Jeg kunne først sætte den fortjente pris på den, da dronen landede sikkert i sandet igen, men heldigvis har jeg disse magiske billeder at se tilbage på.

solnedgang slagelse Stillinge Strand solnedgang sunset from drone

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Comments

  • SVAR

    Wauw nogen flotte billeder… Får helt lyst til at investere i en drone – med mellemrum er der folk der kommer og spørger om de må flyve på vores mark, og bliver frygteligt nysgerrig hver gang 😉

    • SVAR

      Haha, det må du gøre! De er dyre, men det er godt nok sjovt. 😀 Jeg har nogle rigtig flotte billeder fra Grækenland, der snart kommer på! 😀 yay!