Slankeprojekt måned #4 + 5

Slankekur før og efter

Jeg fik aldrig givet jer en update på mit slankekursprojekt i slutningen af maj måned. Som I nok har læst, så bøvlede jeg lidt med helbredet, og jeg havde ganske enkelt ikke rigtig energien til at blogge. Kuren har jeg dog vedholdt, hvilket jeg er virkelig glad for og stolt over – særligt når jeg nu i denne update kan give endnu bedre tal, end jeg havde regnet med!

I maj måned begyndte jeg at skrue lidt ned for vores hiking og også for min styrketræning. Jeg følte mig udkørt og uoplagt, og jeg brugte rigtig meget tid på at bekymre mig om mit helbred, og så var det slet ikke motion, jeg havde lyst til.

Egentlig sagde min læge, at det ville være rigtig godt for min anxiety at få rørt mig, og det har hun sikkert også ret i, men min acid reflux gjorde min hals virkelig stram, og efter den episode, hvor jeg havde svært ved at trække vejret, havde jeg ikke lyst til at få pulsen ret meget op.

Det samme har gjort sig gældende gennem juni måned. Vi har også passet nogle hunde, og den ene af dem var en lille chihuahua, der ikke brød sig om hikes! Derfor har vi gået en del mere almindelige ture rundt i vores område. Vi har dog også fået presset nogle få hikes ind, men slet ikke i samme omfang, som vi gjorde i de andre måneder.

Jeg har egentlig heller ikke været vildt dygtig med min kost. Jeg har spist lidt flere burgere og lidt mere is, end jeg burde, men til gengæld har jeg heller ikke haft så meget appetit – dels pga. min acid reflux, men også fordi det flere dage har været over 35 grader (og få gange helt oppe omkring 45 grader!), og så har jeg bare begrænset lyst til mad.

Det er ikke sundt, det ved jeg godt. Mit mål for næste måned er at få bedre gang i kosten igen og få rørt mig mere. Jeg tror ikke, det er sundt for mig at spise for lidt og sidde meget stille. Det er også ærgerligt, at mine muskler begynder at forsvinde – jeg arbejdede jo rigtig hårdt for dem i månedsvis!

Så jeg må tilbage på hesten. 🙂 Jeg har haft nogle problemer med min ene arm, og jeg tror lidt, at jeg har skadet den under en træning. Derfor har jeg holdt mig fra at styrketræne. Jeg vil dog så småt begynde at skrue op for træningen igen, i det omfang min arm kan tåle.

Min plan er i øvrigt at udarbejde et program, jeg kan følge, når vi rejser til Europa i næste (!) uge. Det skal bestå af nogle øvelser med kropsvægt, nu hvor jeg ikke kan tage vores udmærkede fitnesscenter med i lommen. Jeg håber, at det kan give mig lidt, mens vi er i Danmark.

Men lad os lige kigge på nogle tal! 😀 Dét har jeg glædet mig til at dele:

Kg tabt i maj og juni: 5,6 kg (13,4 kg total)

Cm tabt i maj og juni: 19 cm (35 cm siden 30. marts)

Nuværende BMI: 24,3 (Start: 28,9)

Jeg er så ufatteligt glad for mit resultat! Da jeg startede rejsen satte jeg mig et vægtmål, som jeg nu kun er 3 kg fra at have opnået! Jeg håbede at have nået mit mål d. 1. juli, men alt taget i betragtning, så er jeg altså enormt stolt over at være nået så tæt på mit mål. Jeg tror ikke helt, jeg selv troede på, at det var muligt, da jeg satte målet.

Og så blev jeg her i juni endelig normalvægtig ifølge BMI. Jeg er ikke en, der lægger særlig meget i det tal, og mit vægtmål giver mig også en BMI på 23,3, hvilket absolut ikke er meget lavt, så jeg synes, at jeg har et meget afslappet forhold til det. Men det er alligevel rart, at der nu står “normalvægtig” på den app, jeg bruger til at holde styr på mit vægttab med, i stedet for “overvægtig” som der har stået, siden jeg startede! 😉

Der er også sket en del med mine cm! Jeg har et par shorts, som jeg plejer at have på ofte, men de er efterhånden så løse, at jeg begynder at tabe dem, når jeg går – og så giver de mig i øvrigt efterhånden en noget så uflatterende hængerøv!

I alt er der røget 11 cm i taljen, og det er jeg vildt glad for! Jeg glæder mig allerede til at skulle købe nyt tøj, der passer bedre! Jeg har dog allerede købt et nyt par shorts (som I kan se på Snapchat: celiaschow).

Før og efter

Da jeg havde fået Jonas til at tage billeder af mig i dag, prøvede jeg for sjovs skyld at sætte de nye billeder op sammen med de allerførste billeder, jeg tog på denne vægttabsrejse.

Og hold. Nu. Op. Der er altså sket lidt! Jeg synes, det er underligt at se på, for da jeg startede tilbage i februar, følte jeg mig altså ikke så stor, som billederne herunder viser. Jeg kan slet ikke forstå, at det er mig på de billeder!

Jeg skammer mig over, at jeg lod min krop gå så vidt. Nok elsker jeg søde sager og god mad, men det er ikke en undskyldning for at give slip og blive så stor.

Slankekur før og efter

Er det ikke voldsomt!? Heldigvis fik jeg stoppet det, før det gik alt for galt. 🙂 Jeg kan ikke beskrive, hvor glad jeg er for, at jeg har taget de her billeder hver uge. Havde jeg ikke dem, er jeg ikke sikker på, at jeg kunne holde ved, for som sagt føler jeg ikke, der er sket den store forskel – men det kan jeg jo se, at der er!

Det var vist alt, jeg kunne berette om mit vægttab indtil videre. Jeg glæder mig sådan til at ramme mit vægtmål! Mon ikke, det sker i næste måned? Det satser jeg på.

Hav en rigtig dejlig dag! Jeg vil prøve at komme tilbage her på bloggen – jeg har det trods alt lidt bedre nu og begynder at kunne se fremad og mere positivt på det hele; det gør altså en verden til forskel!

/Celia

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Comments

 • SVAR

  Hold kæft hvor er du sej! Og en kæmpe inspiration 😀 Alligevel sidder jeg og har lyst til bland selv slik, selvom jeg ved, at det slet ikke hjælper mig i den rigtige retning. Jeg vil simpelthen også sådan gerne gøre noget ved vægten!

  • SVAR

   Tusind tak, søde Laura! Jeg håber meget, at jeg kan være med til at inspirere! Det er en af hovedårsagerne til, at jeg deler det her (og det er absolut ikke sjovt at lægge billeder ud af sin overvægtige mave, haha! Åh nej …)
   Bland selv slik er det bedste! Jeg har fundet en svensk slikbutik her i LA, der har alt det gode slik! 😀 Det er farligt .. Heldigvis ligger den ikke i nærheden af vores hjem, haha!
   Jeg synes, du skal gå efter det, Laura! Hvis du virkelig gerne vil, så kan du gøre det. 🙂 Du kan jo se, hvor meget der er sket med min krop på bare 5 måneder! Tænk, hvor du kunne være om 3 måneder, 6 måneder? Go for it! 😀 Jeg hepper fra sidelinjen!