Outfit – praktisk i Knossos

Celia Knossos Celia Outfit Praktisk outfit Praktisk outfit

Jeg fik faktisk taget billeder til hele fire outfitindlæg, mens vi var på Kreta! Ikke helt dårligt for en blogger, der kun ejer 10 stykker tøj og absolut ikke ejer poseringstalent. Så. Her har I det andet (og nok kedeligste) outfit fra Kreta.

Vi tog en dag til Knossos og Heraklion med min mor, hendes mand og mine tre blonde søstre. De havde lejet en minibus af en bil, der havde plads til os alle syv, og så drønede vi ellers af sted ad de græske veje.

Jeg anede ikke helt, hvad jeg skulle forvente af Knossos, som er en samling af gamle ruiner fra en by, der engang eksisterede.

Som I måske huser, var både Jonas og jeg helt pjattede med Pompeii, og vi vandrede rundt i den enorme by, der engang var blevet begravet af lava, fuldstændig tryllebundede og med at for lidt tid til at udforske det hele.

Så med det i tankerne, klædte jeg mig ganske praktisk på, så jeg kunne trave rundt i timevis, hvis det var det, Knossos indbød til. Det var det dog ikke, men I skal nok få et indlæg kun om Knossos.

Mine shorts købte jeg kort tid inden afrejse fra LA i Forever 21, da mine gamle shorts ikke længere ville blive siddende på mine hofter efter jeg tabte 13 kg. Toppen er en gammel, simpel sag fra bedste H&M, og de to stropper, der går på tværs, er fra min bh, der i øvrigt er denne fra Asos’ bustier kollektion (favorit, hvis man er større end en D-skål!)

Sådan så jeg altså ud på en helt fantastisk varm dag på Kreta. Åh, hvor jeg nyder det lidt køligere vejr her i Paris! Selvom Kreta nu var dejlig.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Comments

  • SVAR

    Ligner et dejligt behageligt outfit i varmen. Virkelig nogle fine shorts 🙂

    • SVAR

      Det var SÅ varmt, altså. 😀 Tak! Jeg er også glad for dem! 🙂