Om mig

Celia SchowHej! Jeg hedder Celia Schow, jeg er 23 år gammel og blogger bl.a. her på siden. Jeg elsker at blogge, og derfor har jeg også en hel del forskellige sider her på internettet, hvor du kan finde mig.

I det hele taget bruger jeg størstedelen af min tid foran min elskede MacBook. Jeg er nemlig selvstændig, og alt mit arbejde foregår foran min computer eller til møder ude i byen.

Mit arbejde giver mig en fantastisk frihed, som jeg jeg aldrig kunne tænke mig at miste. Da jeg kun behøver min computer og en nogenlunde stabil internetforbindelse for at arbejde, har jeg mulighed for at rejse rigtig meget – og jeg forsøger virkelig at gribe enhver mulighed for at opleve nye steder, for jeg er ramt af en rigtig stærk omgang rejsefeber!

Fra juni – oktober 2013 cyklede jeg til Rom sammen med min kæreste. Turen tog os hele vejen fra Danmark gennem Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, Monaco og endelig til Italien. En helt fantastisk tur, som jeg hver dag tænker rigtig meget på!

Fra Rom fløj vi hjem til København, for kun at være der en uge. Vi fløj til Portugal sammen med vores venner, og endte med at bruge 5 uger dernede. Algarvekysten blev udforsket en hel del til fods, og der er fantastisk smukt!

Mens vi var i Portugal, bookede vi allerede vores næste eventyr. Efter ca. 2 uger i Danmark, hvor jeg skulle have fornyet mit pas, fløj vi d. 9. december 2013 til Florida, hvor vi tilbragte 9 dage, inden turen gik til Mexico.

Vi brugte næsten 3 måneder på at udforske Mexicos Caribiske kyst, og derefter brugte vi 3 uger i Paradis på Caye Caulker i Belize, inden vi krydsede grænsen til Guatemala og kørte hele vejen til Antigua.

I maj 2014 besluttede vi os for at flyve tilbage over USA til Danmark for at fokusere på at sælge vores dejlige lejlighed i Valby. Vi er stadig i Danmark, og det har været både skønt og hårdt. Vi har begge lyst til at rejse ud igen, men indtil lejligheden er solgt, må vi nøjes med kortere ture – men det er også helt i orden!

Jeg er en pige med en stor tro på mig selv, men jeg har også ofte en kæmpe frygt for ikke at lykkes. Jeg bruger meget tid på at tænke over livet og forsøger hele tiden at gøre mit liv bedre og mærke efter, hvad jeg egentlig har lyst til.

Mit klare mål med siden her er at være så ærlig som overhovedet muligt og for en gangs skyld at have en blog, som jeg kan udvikle mig sammen med og som kan være en ærlig skildring af en ung piges vej til det liv, hun ønsker.

Jeg håber, du vil læse med! 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Comments

 • SVAR

  Hej!
  Har lige læst lidt på din blog.
  Hvad arbejder du med, siden i kan rejse så meget rundt? Det må da være vildt fedt også at skulle flytte til USA!!!!
  Med Venlig Hilsen
  Charlotte Jarsskov

  • SVAR

   Hej Charlotte 🙂
   Jeg har brugt nogle år på at skabe mig et arbejde, jeg kan tage med mig på min computer og som kun kræver internet. 🙂 Jeg har i nogle år lavet noget freelance skriveri, men jeg er nu gået over til at lave hjemmesideopsætning og andet teknisk i den stil. Det tog mig noget tid at skabe en nogenlunde indtægt, men det har altid været en prioritet for mig, at jeg kunne tage mig arbejde med mig, og at det var fleksibelt. Jeg har i mange år vidst, at jeg ikke ønskede at arbejde “under” en chef eller at arbejde for andre end mig selv. 🙂
   Jeg håber, det var svar nok! 🙂 I USA kommer min kæreste og jeg i øvrigt til at lave en webshop – det kommer der meget mere om her på bloggen.