Min nytårsaften

nytår Collage

Helt indtil nogle få dage før nytår, anede vi stadig ikke, hvad vi skulle på årets allersidste dag. Jeg tror, at vi på mange måder havde været dårlige til at fortælle vores venner, at vi rent faktisk var i Danmark til nytår. Vi er jo lidt flyvske mennesker, og jeg tror, de fleste havde regnet med, at vi var ude til nytår.

Det kunne vi også sagtens have været! Jeg sad i hvert fald og tjekkede flybilletter til diverse steder rundt omkring i verden (som man jo gør, ikke?), men der var ikke lige noget, der virkede som den perfekte løsning.

Heldigvis for os blev vi få dage inden nytår inviteret til en fantastisk fest af nogle af vores dejligste venner. Festen foregik i det ene pars nye lejlighed på Margretheholmen, hvorfra der var fantastisk udsigt over København – den helt perfekte nytårslokation!

Vi blev i alt 9, og vi havde hver især en ret eller noget at drikke, som vi skulle stå for. Da vi var de sidste, der blev inviteret, fik vi kl. 24 bobler som tjans, og det var helt perfekt! Jeg var blot glad for, at jeg ikke skulle stå for en ret (jeg er en sørgelig kok).

Jeg brugte afsindigt lang tid på at lægge min makeup den dag. Den skulle være perfekt. Dagen inden havde jeg fået købt en nytårskjole med en masse glimmer, og den skulle min makeup matche. Jeg var selv meget tilfreds med looket til nytår!

Vores forret bestod af den lækreste serrano skinke på frisk brød, med dejlig pesto og parmesan til. Så enkelt, men så afsindigt lækkert! Skinken var en hel kølle, som vores gode ven A stod og skar i køkkenet. Vi fik lidt rester af skinken med hjem og har nydt at spise den de seneste dage. Mums!

nytår 2016

Hovedretten var ligeledes fantastisk, og jeg var virkelig glad for, at jeg havde brugt hele min dag på glam uden at få mad, så der var plads til al den lækre mad!

Imellem alle måltiderne var der naturligvis masser af bordbomber og snak, og vi var i sådan et fantastisk selskab bestående af dejlige og begavede mennesker, at der ikke var et eneste kedeligt øjeblik.

Vores dessert var en lækker panna cotta, og al vinen til alle måltiderne var så lækker. Der var virkelig ikke en finger at sætte på noget af det, vi spiste og drak.

Ved midnat kyssede jeg på min søde mand, mens rakkerterne fløj rundt uden for, og vi drak vores champagne. Derefter kollapsede jeg op af ham på sofaen og faldt vist lidt i søvn. Alkohol gør mig så utroligt søvnig! Ved 2-tiden sagde vi tak og krammede alle, og skyndte os ned til bussen.

Vi forsøgte at få fat i en Uber, men det var helt umuligt! Vores buschauffør kæmpede med de mange fulde mennesker, og det forsinkede os så meget, at vi kun havde 2 minutter til at nå toget, da vi stod af på Hovedbanegården. Vi skulle nemlig hele vejen til Korsør at sove …

Vi nåede kun lige at hoppe ind i det propfyldte tog, før dørene blev lukket og vi kørte af sted. Toget var så proppet, at vi kun kunne stå op og bande over, at DSB havde valgt et tog med utroligt meget plads mellem hvert sæde og havde så få vognsæt på, at det var helt grinagtigt. Og så nytårsaften af alle dage!

I Korsør kunne vi ikke få fat på hverken taxa eller min kærestes forældre, så vi måtte gå hjem til dem fra stationen, hvilket tog os omkring en time. Selvom det var sent, havde vi en hyggelig tur der i mørket, hånd i hånd under stjernerne. Vi snakkede og snakkede og grinede. Der er noget over sådan en tur i komplet mørke.

Vi ramte først sengen ved 6-tiden om morgenen, fuldstændigt møre efter den lange aften og særligt turen hjem. Og lige siden har jeg haft problemer med at komme i seng i ordentlig tid. Men det er ok. For vi havde en fantastisk aften.

*   *   *

Alle billeder fra min Snapchat (celiaschow). Kom I godt ind i dette år? <3

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Comments

 • SVAR

  Puha, det lyder som en lang hjemtur!
  Jeg har også lidt problemer med min døgnrytme nu – det er som om 03.30 er blevet det nye midnat 😀

  • SVAR

   Ej, det var også helt skørt. Vi skulle nok have fundet et sted i København at sove i stedet! Det er også surt at forlade en fest kl. 2, fordi ens tog kører kl. 2.50 og det næste først er kl. 6 om morgenen …
   Haha, så er det ikke kun mig! 😀 Jeg kører mere på 4-5 stykker, før jeg rammer puden og rent faktisk kan sove. Det skal nok kureres med lidt melatonin, tænker jeg. 😀