Min inspiration til at holde ved

inspiration

Billedekilde: Pinterest

Jeg har egentlig aldrig rigtig brugt Pinterest, men her på det seneste er jeg blevet virkelig vild med selve app’en, og jeg ligger ofte i min seng og scroller igennem diverse ting, inden jeg skal sove.

Pinterest er et helt fantastisk medie til at finde inspiration til stort set alt. Jeg kigger på rejsedestinationer, indretningsinspiration og her på det sidste en hel mase stilinspiration. På ovenstående kollage ser I 9 af de billeder, jeg har liket derinde for nyligt. Jeg ved ikke, om det er sådan, man bruger app’en, men den funktion gemmer billederne til mig, så jeg kan blive ved med at gå tilbage for at kigge på dem.

En af mine allerstørste inspirations- og motivationskilder i det her vægttab er nemlig at kunne klæde mig en hel del pænere og mere spændende, end jeg gør for tiden.

Hvis I kan huske det, så indgik jeg på et tidspunkt en aftale med mig selv om et shoppestop, som først ophører, når jeg har nået min ønskevægt. Jeg holder faktisk shoppestoppet rigtig fint, og jeg har kun købt ganske få ting, der har været nødvendige. F.eks. én ny nederdel i Zara, fordi en af mine gamle gik i stykker.

Jeg har shopper en del sportstøj, men det er vel også i orden, nu hvor jeg rent faktisk træner hver dag og derfor får brændt igennem min del af sportstøj på en uge. 😉

Nå, tilbage til motivationen. Jeg glæder mig så meget til at kunne shoppe igen, og til rent faktisk at se godt ud i det tøj, jeg køber! Jeg har store planer for hvad jeg skal købe, når jeg når målet.

Bl.a. skal der meget mere farve ind i skabet. Jeg er simpelthen så kedelig i min farvepalette i tøjskabet lige nu: sort, grå, navy og army. Og måske en enkelt sart lyserød ting. Zzz. Jeg skal have mere farve i mellem! Jeg er f.eks. helt vild med den blåblomstrede nederdel med den røde top. Wow. Det er pænt!

Jeg skal også have en hel masse flotte nederdele og nogle bodysuits, der kan komme under nederdele og jeans. Wow, jeans! Jeg har ikke ejet et par i mindst 5 år, fordi jeg simpelthen ikke har kunnet finde et par, der ville gøre plads til mine thunder thighs, men samtidig sad til i taljen. Men når jeg når min drømmevægt, så skal jeg på jagt efter det perfekte par jeans!

I det hele taget er mit stikord: bodycon! Til min kropstype ser det simpelthen bare bedst ud, og hvis man skal gå i bodycon, så sætter det alligevel en slags krav til den body, man svøber tøjet omkring. Så deri ligger min motivation.

Uiii, hvor bliver det godt at forkæle mig selv med en masse fint tøj, når jeg har nået mit mål! Jeg er sikker på, at det bliver det hele værd, og jeg planlægger allerede i mit hoved, hvad jeg skal have. Og jeg ville bestemt ikke sige nej tak til at eje alle outfits på billederne først i indlægget. 😉

Hvad motiverer jer til at blive sundere?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Comments

 • SVAR

  Sejt at du kan overholde dit shoppingstop 🙂

  Jeg er også i perioder stor fan af Pinterest. Har en lukket opslagstavle, hvor jeg smider alle motivationsbilleder ind (flotte kroppe, tøj jeg gerne vil kunne gå i når jeg får tabt mig lidt mere etc). Pinterest er et skønt sted at miste timer 😉
  Jeg bliver også super motiveret af at følge “kendte” om det så er på Instagram eller en blog. Eks. dig 🙂 Der er 2 skønne amerikanske kvinder, som jeg er helt pjattet med. De er hamrende flotte (dér kan man snakke om drømmekroppe for mit eget vedkommende), men virker til at være helt nede på jorden, er altid SÅ søde i deres youtube videoer, SnapChat og Instagram og inspirerer mig rigtig meget til styrketræning og den rigtige slags mad og de giver mange gode tips til begge dele også. De hedder Jen Heward (aka HunnyBunsFit) og Heidi Somers (BuffBunny).

  Men er også motiveret af at huske hvor godt jeg havde det i kroppen sidst jeg spiste rigtigt og trænede ordentligt. Den gode energi det gav mig, så jeg ikke blev så hurtigt træt!

  Mht jeans, så kan jeg klart anbefale Freddy Wr.Up jeans. De redder mig mange dage, hvor alle andre bukser sidder dårligt. De ligner jeans, men stoffet er mere som et par behagelige par pyjamas bukser med stretch i m.v.
  Jeg har ikke helt samme problem som dig, men kender bestemt godt problemet i at det enten ikke sidder godt eller bare ser forfærdeligt ud i spejlet.

  • SVAR

   Ja, det er faktisk lidt utroligt. :O Jeg har altså også været meget fristet nogle gange, men jeg vil så gerne have noget tøj, der sidder pænt, og så må jeg jo vente. 😉

   Pinterest er virkelig det bedste!

   Tak for tip om dine to favoritter! Dem vil jeg kigge på. 😀 Jeg er jo kæmpe Kardashian fan, og deres kroppe er sååå flotte i mine øjne, så dem følger jeg naturligvis også. 😀

   You can do it, Alice! 😀 Man får det nemlig så meget bedre.

   Tak for jeans anbefaling! Jeg har faktisk også kig på dem fra Topshop. Dem skulle Khloe efter sigende bruge, og hun har da både hofter, røv og talje, haha, så jeg må hellere prøve dem også!

   Det er så vildt, hvor svært det er at finde det perfekte par jeans! ÅH! 😀