Kontakt

Vil du gerne i kontakt med mig? Fedt! Jeg glæder mig til at høre fra dig. 🙂 Du kan altid smide en kommentar herinde, så skal jeg nok svare tilbage hurtigst muligt. Alternativt kan du sende mig en mail ved at klikke her.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 Comments

 • SVAR

  Hej Cecilia.

  Jeg har læst din guide på lavenblog.dk
  og har fået super meget inspiration og er i fuld gang med at lave indlæg hvortil der kommer en blog (:
  Mit spørgsmål er nu om det er i orden jeg linker til din side når jeg fortæller i mit første indlæg om hvordan og hvorfor jeg starter en blog?
  Eller det lige meget med at fortælle hvorfor man gerne vil dette? dine erfaringer med dette evt?

  Knus Maja Nielsen

  • SVAR

   Hej Maja

   Juhuu – hvor er det fedt at høre! 🙂 Du er sød. Du er altid velkommen til at linke! Det ville kun gøre mig glad. 🙂 Og sådan er jeg også sikker på, at alle andre har det, så du behøver ikke at spørge. 🙂 Men du kan altid fortælle folk, at du har linket til dem; det bliver de kun glade for!

   Hvor kan jeg læse dit indlæg? 🙂

   Knus tilbage

 • SVAR

  Hej !
  jeg har haft stor gavn af din trin for trin måde at oprette en blog på, så fedt ! Jeg kan dog ikke finde ud af hvordan jeg kan skifte skrift typer til mine blog indlæg og kategorierne i toppen ?? er der noget du kan forklare mig evt. ???

  knus fra jeanette

  • SVAR

   Hej Jeanette

   Tusind tak! 😀 Hvor er du sød. 🙂 Jeg er glad for, at du kunne bruge den.

   Skrifttypen er noget, der for det meste er bestemt i det theme, du har installeret på din blog. Og i stort set alle themes, skal du ind at rode i selve koden, for at lave skrifttypen om. Det er en lidt længere forklaring, og generelt skal man være påpasselig med at ændre i koden i sit design, hvis man ikke er helt sikker på, hvad man laver, fordi man nemt kan ødelægge noget.

   Jeg ville nok hyre en, der kan finde ud af den slags, hvis jeg var dig. 🙂 Du er velkommen til at sende mig en mail, hvis du vil bruge mig til det! 🙂

   Mvh. Celia

 • SVAR

  Hej Celia. Jeg har oprettet en (PLUS)-blog på Bloggers Delight – kan jeg godt bruge dit tema derinde? 🙂 Desuden – i hvilket program laver du din header? På forhånd tak.

  • SVAR

   Hej Caroline 🙂

   Det er desværre sådan med Bloggers Delight, at de ikke giver nogen frihed til bloggerne mht blogdesign og plugins. Det er en skam, synes jeg! Så det kan du desværre ikke. Til gengæld har du dit eget domæne, så du kan købe hosting selv (jeg har en guide til det her: http://lavenblog.dk/blog-pa-eget-domaene/ ), og knytte dit domæne op til det. Installer WordPress (det står også i guiden) og SÅ kan du bruge mit tema. 🙂

   Jeg anbefaler normalt ikke folk at blogge hos Bloggers Delight (jeg var selv Premium blogger hos dem i 2013), netop fordi de lukker helt ned for designmuligheder og desuden viser reklamer på din blog, som de ikke formår at give dig penge for …

   Men det er min holdning. 🙂 Du er meget velkommen til at skrive til mig, hvis du vil have hjælp til at flytte din blog fra Bloggers Delight. 🙂

   • SVAR

    Jeg har lyttet til dig og oprettet mit eget domæne og helt gået uden om Bloggers Delight – og desuden købt dit lækre tema. Så nu skal jeg bare i gang 🙂 Tusind tak for din hjælp!

    • SVAR

     Hvor er det fantastisk at høre, Caroline! Jeg er sikker på, at du bliver glad for det hele! <3

 • SVAR

  Kære Celia,
  Tak for en rigtig dejlig inspirerende blog – elsker at følge med herinde 🙂
  Jeg går selv med en tanke om gerne at ville være selvstændig – arbejde for mig selv – da jeg er kørt meget død i mit “almindelige” arbejde. Jeg mangler passion for det jeg gør, hvilket netop er min tanke for gerne at ville blive selvstændig.
  Jeg har derfor en tanke om at oprette en blog – MEN (og det er her du kommer ind i billedet 🙂 ) jeg er slet ikke inde over alt det tekniske der står bag sådan en blog. Har læst din guide til “lav en blog”, og jeg må sige at der er enormt meget teknisk der ligger bag.
  Vil derfor gerne høre dig, hvor omstændigt det er at have en blog, rent teknisk? Er det kun i opstartsfasen, der er/kan være en masse tekniske ting der skal på plads?
  Hmm, føler mig lidt på bar bund i hele det her blog univers, og har brug for hjælp og guidening til at komme godt fra start 🙂
  På forhånd tak for svar.
  Mvh, Christina

  • SVAR

   Hej Christina
   Tusind tak for dine søde ord! Jeg er så glad for, at du følger med! 🙂
   Jeg kan sagtens føle dig. Jeg har aldrig selv kunnet finde passionen for en andens projekt, hvilket jeg i sidste ende ser det at være lønmodtager som. Hvis det også går dig på, er jeg sikker på, at du bør blive selvstændig i stedet!
   Jeg er glad for, at du har læst min guide inde på lavenblog! Den viser dig præcis, hvordan du skal gøre. Det virker måske meget teknisk, men hvis du bare tager det skridt for skridt, så er det slet ikke så slemt! Det lover jeg. 🙂
   Det er ikke så omstændigt at have en blog. Du skal fornye dit domæne en gang om året, og så er det det. 🙂 Hvis du har brug for hjælp, kan du købe mig på timebasis, hvis det er, men i det daglige skriver du jo bare indlæg, og det er ikke ret teknisk!
   Jeg håber, det gav god mening!
   /Celia

 • SVAR

  Hej Celia. Jeg har set dette indlæg http://wanderings.dk/jul-i-udlandet/ og synes, at det er skønt. Jeg er skribent på Børn & Fritid, som er Danmarks største og ældste gratis Børnefamiliemagasin, og vil høre om du vil lade os bringe det i vores oktoberudgivelse (julenummeret). Selvfølgelig med din byline og tydelig henvisning til din blog. Vores oplag er på 42.000 trykte magasiner og vores læsertal er ca. 70.000. Med venlig hilsen Henriette

  • SVAR

   Hej Henriette – jeg har sendt dig en mail 🙂