I giver mig lyst til at kæmpe videre

jeg elsker at hike

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg havde let ved at udgive gårsdagens indlæg med meget ucharmerende billeder af min krop over de seneste 5 uger. Særligt den første række billeder, dem fra den allerførste uge, gav mig lyst til at droppe det helt og aldrig lægge dem ud offentligt.

Men jeg elsker selv den slags indlæg, og jeg har aldrig tænkt om et andet menneske, der har lagt noget lignende ud, at deres krop var ulækker eller skulle skånes for offentligheden.

Jeg ved godt, at nogle personer tænker sådan, men den tanke har vitterligt aldrig truffet mig. Jeg synes, at menneskekroppen er fantastisk! Tænk, at den bærer os alle sammen gennem et helt liv og tilpasser lige meget hvad vi putter i den.

Tænk, at kroppen sådan kan blive større og så igen skrumpe ind, når vi ændrer livsstil og behandler den bedre. Hvor er det fascinerende! Ligeledes kunne jeg aldrig finde på at dømme et menneske, der er blevet overvægtigt. Jeg forstår til fulde, hvordan det kan ske. Og derfor synes jeg det er så fascinerende og ikke mindst inspirerende at se andres udvikling, når de beslutter sig for at tabe sig.

Derfor overvandt jeg mig selv og udgav indlægget. Håbet om, at mine billeder kunne inspirere nogle af jer derude, fik mig til at trykke “udgiv”, og jeg kan se, at det også er sådan noget, I kan lide at læse om. I hvert fald har bloggen sjældent haft så mange besøgende, som den havde i går.

Men det bedste var faktisk næsten de søde ord, som jeg fik både i kommentarfeltet og på Facebook, hvor jeg også delte indlægget. Tænk engang – I er fandme for søde! Og det giver mig kun kæmpe lyst til at forsætte kampen og holde mig selv op på endelig at nå mine mål og behandle min krop bedre.

Det var derfor med fornyet energi, at jeg i dag satte kurs mod Angeles National Forest nær Pasadena for at hike Santa Anita Canyon og se Sturtevant Falls. Det blev til lidt over 15 km, mere end 20.000 skridt og 80 etager (wtf, Apple Sundhed!?) i den mest fantastiske skov i San Gabriels bjergene. Wow!

Billedet øverst er fra i dag, da vi var ved det meget lille vandfald, Hermit Falls. Vi brugte ca. 5 timer i bjergene, og det kunne virkelig mærkes i benene bagefter!

Jeg vil i øvrigt lige slå et slag for min Snapchat story i dag, hvis I gerne vil se smuk udsigt, rindende vand og mænd der springer i vandet fra klipperne! Snap: celiaschow

Og selvom drengene ville på In-N-Out burger bagefter, så holdt jeg mig i skindet mht. deres fantastiske fries og milkshakes og bestilte en Double Double uden brød, løg og dressing – og det er stadig en lækker burger! Win.

Så kæmpe tak for jeres støtte i går. Det betyder meget. Jeg glæder mig til at kunne opdatere jer snart igen – forhåbentlig med endnu færre deller og kilo på kroppen. Jeg føler mig i hvert fald klar til kamp og langt fra færdig.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *