Goodbye Georgioupoli, Hello Heraklion

Georgioupolis Kreta

I dag er det en uge siden, vi ankom til Kreta, og det er tid til at rykke fra den lille by Georgioupoli til Kretas største by, Heraklion.

Vi var et kort vist forbi byen tidligere på ugen, og vi kunne virkelig lide det vibe, der var i byen. Selvom jeg virkelig har været positivt overrasket over Georgioupoli, så var det som om, at jeg blev ramt af et boost af energi, så snart jeg satte fødderne i Heraklion.

Samme aften bestilte vi Airbnb i Heraklion for vores sidste dage i Grækenland, inden vi skal til Paris. Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage til Heraklion og til at lære byen bedre at kende. Den virkede stor, græsk og en god blanding mellem moderne og gammelt – præcis som jeg bedst kan lide det.

Har nogle af jer været i Heraklion? Jeg kunne godt bruge nogle tips til byen, hvis I ligger inde med den slags. <3 Vi ses i Heraklion!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *