Goodbye countryside

kold december

I går aftes skrev og udsendte jeg et nyhedsbrev til mine efterhånden rigtig mange subscribere på lavenblog’s nyhedsbrev. Jeg fortalte dem om mit WordPress theme, BOLD, som jeg jo har skrevet om før herinde på bloggen, og som nu endelig er færdigt!

Det er fuldstændigt surrealistisk at se, hvor mange mennesker der rent faktisk åbner mine mails, og det kan godt give mig lidt sved på panden at tænke på, hvor mange jeg egentlig kommunikerer med direkte på mail. Heldigvis var responsen virkelig god, og jeg glæder mig nu kun endnu mere til at lancere themet!

Lige nu venter jeg på, at min udvikler får færdiggjort den side, jeg skal sælge themet fra, som jeg nu har færdigdesignet. Den skal simpelthen bare kodes. Jeg regner med at kunne være klar til at sælge themet senere i januar – det bliver den vildeste følelse!

masser af fugle

Nå. Nok om det. Lige nu sidder jeg på landet et sted på Vestsjælland; vi har været her i noget tid nu, og selvom her også er virkelig rart, så er bypigen i mig ved at gå helt i chok over stilheden.

Og snart er det faktisk slut med at tilbringe dagene på landet med udsigt over marker – vi har nemlig fundet en lejlighed, vi kan være i i København! Min kæreste skrev en Facebookupdate i går og spurgte, om nogen kendte et sted, vi kunne leje i nogle uger i København, og der er simpelthen allerede bid. Oh, the power of social media!

Jeg glæder mig til at ramme hovedstaden igen. Virkelig. Jeg har nogle veninder derinde, som jeg har forsømt lidt for meget, fordi jeg helst undgår at pendle frem og tilbage med DSB, og dem glæder jeg mig til at se en masse mere til!

kæreste på is

Dog ville jeg i dette indlæg også lige vise jer, at landet er smukt på en rigtig kold dag. Det skal man endelig huske på, og det er ikke sådan, at jeg hader landet, jeg trives bare bedst i byen.

Vi tager højst sandsynligt til København i morgen. Det er lidt spændende, sådan at leje en lejlighed af en helt fremmed, men det er jo langt fra første gang, vi gør det, så mon ikke det går. Det plejer det jo.

Hav en rigtig dejlig tirsdag! Jeg vil begynde at pakke tøj til København.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 Comments

 • SVAR

  Fedt at det lykkedes jer at finde et sted. Sociale medier er nu en gang fantastiske på den måde.
  Velkommen tilbage til Kbh, for en stund 🙂

  • SVAR

   Ja, det er simpelthen så skønt, at vi kan kommunikere så nemt og hurtigt med en hel masse mennesker. 😀

   Tak – vi endte dog ikke med at komme derind i dag. Krydser fingre for i morgen! 😀

 • SVAR

  Hej Celia,

  Jeg ville bare sige tusinde mange gange tak for dit site ‘lav-en-blog’!
  Uden den havde jeg aldrig kunne finde ud af at lave en ordentlig blog, og sætte tema op, eller gøre brug af affiliate links.

  Nu har jeg efterhånden fået styr på det, takket være dig!
  Så mange gange tak og fortsæt endelig dit gode arbejde 🙂

  De bedste hilsner
  Camilla

  • SVAR

   Hej Camilla

   Tusind tak for dine søde ord! 🙂 Jeg er glad for, at du kunne bruge min side og mine guides!

   Hvor er det fedt, at du er kommet i gang med at blogge! Stort tillykke med din blog. 🙂

   /Celia