Get to know me // 50 spørgsmål

Piazza del Popolo

Læser I med hos norske Caroline Berg Eriksen, aka Fodboldfrue? Min gode veninde Camilla viste mig hendes blog, da Caroline var gravid med datteren Nelia, og lige siden har jeg været en trofast følger af hendes fantastiske blog og rare online univers. Der er simpelthen bare noget dragende over hende, og jeg elsker hendes fine indlæg. Hun virker simpelthen som det rareste menneske fuld af overskud.

Hun har været en del i de norske medier i sidste måned, fordi hun havde photoshoppet sig tyndere på nogle billeder (som om hun havde brug for det!), og fordi hendes mand, fodboldspilleren Lars-Kristian Eriksen, havde svaret nogle grimme kommentarer på hendes blog under et alias. Oh God… Selvom det ikke er den bedste situation for en blogger, så fik jeg sgu ondt af hende …

Nå! Men det skulle det slet ikke handle om. For nogle dage siden udgav Caroline et indlæg med svar på 50 spørgsmål, og det, syntes jeg, var så fint, at jeg vil gøre hende det efter her på bloggen. Så her er altså en chance for at lære mig bedre at kende! Herunder mine svar på de 50 spørgsmål, Caroline også svarede på om sig selv:

*   *   *

1. Hvor gammel er du om 5 år? Der er jeg 28, næsten 29! Holy shitballs, altså!

holy shiytballs

2. Hvem har du været sammen med i mindst 2 timer i dag? Min kæreste. Ham er jeg sammen med stort set hver eneste dag – og jeg elsker det!

3. Hvor høj er du? Kun 171 cm høj. Jeg siger “kun”, fordi min mor er 172 cm, og min far er 193 cm høj. Hvordan er jeg blevet mindre end begge mine forældre!?

4. Hvilken film så du sidst? American Sniper, som Clinten har instrueret. En virkelig stærk og velgjort film, som jeg ikke har kunnet få ud ad hovedet siden. Den må I altså se! Den er i øvrigt nomineret til hele 6 Oscars, hvilket også siger en del.

5. Hvem ringede du sidst til? Vores udlejer i Rom, Marco. Hah! Han tog ikke telefonen, så det var ikke særlig spændende …

6. Hvem ringede sidst til dig? Well, det gjorde Marco … Vi skulle prøve at finde hinanden, så vi kunne få nøglerne til vores skønne sted i Rom.

7. Hvad stod der i den sidste sms, du fik? Der stod: “Did you like it? Did u spend my name with luisa the owner??”, også fra Marco, som meget gerne vil have, at vi hilser alle, vi møder, fra ham. Vi spiste på et lille sted i går, hvor jeg fik mit livs største calzone!

8. Foretrækker du at ringe eller skrive sms? Sms helt klart! Men det er som om, at jeg meget sjældent får sms’er? Kun fra min bank, fordi jeg har sådan noget saldo-service, hah! Jeg bruger Facebook til at snakke med stort set alle, og så er jeg en kæmpefan af Snapchat! Bedste. App. Ever. (Tilføj mig! Hedder “celiaschow” derinde, og jeg poster tit i My Story!)

9. Hvad er dit favoritsted? Meget svært spørgsmål! Jeg elsker stort set alle steder på deres egen unikke måde. Jeg er vild med varmt vejr, og hvis jeg har de rigtige personer med mig, kan alle steder være det bedste. Jeg var ret betager af Belize, da vi var der, så det er helt sikkert en af mine favoritsteder!

St George's Key Belize

10. Hvilket sted hader du mest? Jeg hader generelt mørke, og jeg føler lidt, at alle fede steder bliver vildt uhyggelige, når solen går ned. Da vi cyklede til Rom, endte vi i en meget mørk skov et sted i Tyskland – der var jeg godt nok bange!

11. Hvornår så du sidst din mor? Den 25. januar! Jeg besøgte min mor og hendes familie i Odense i en hel weekend, og det var skønt. <3

12. Hvilken øjenfarve har du? En underlig blanding mellem grøn, blå og grå. Det er som om, mine øjne skifter farve i løbet af dagen!

13. Hvilken julesang kan du bedst lide? Jeg er virkelig vild med de der cheesy hits som All I Want For Christmas med Mariah Carey og Last Christmas af Wham! De kører på repeat hver december!

14. Er dine forældre gift eller skilt? De er skilt og har været det, siden jeg var 9 år. Jeg hader at være skilsmissebarn, men kan rent rationelt godt se, at de ikke var gode sammen til sidst. Men jeg er håbløs romantiker og tror heldigvis stadig på evig kærlighed.

15. Hvornår vågnede du i dag? Jeg vågnede kl. 9 til lyden af dyttende scootere nede på gaden og med en solstråle lige ind i øjnene. Fantastisk måde at vågne på.

16. Hvor tror du, du er om 10 år? Et meget svært spørgsmål! Om 10 år håber jeg, at jeg bor i LA med min kæreste, at jeg har succes med mine projekter, har et barn eller to og en fed bil! Hah! Jeg håber også, at jeg har masser af tid til at nyde livet, rejse og ikke skulle bekymre mig om penge.

17. Hvad skræmte dig om natten som barn? Som barn så jeg tit mine bamser og ting på værelset som monstre, når lyset var slukket. Det skræmte mig. Ellers drømte jeg tit om, at hele verden brændte, og at jeg sad langt væk og så alt forsvinde. Jeg drømte også ofte, at jeg skulle vælge mellem min mor eller far, og at den, jeg ikke valgte, ville blive smidt i glødende lava! Jeg var generelt meget bange for, at min verden skulle gå i stykker, tror jeg.

18. Hvilket YouTube-klip fik dig senest til at grine? Åh, jeg er lidt en sucker for talk shows, og den sidste, jeg så, var denne med kendte, der læser onde tweets om sig selv fra Jimmy Kimmel – fantastisk morsomt koncept (og der er vildt mange videoer):

19. Hvad er din bedste egenskab? Det er jo virkelig svært at svare på selv! Men jeg tror, at min selvtillid er ret god. Jeg tvivler ofte på mig selv, men jeg er alligevel god til at bevare troen på, at jeg faktisk kan gøre det, jeg drømmer om.

20. Hvad er din værste egenskab? Jeg kan godt være lidt for hurtig til at reagere, tror jeg, og hvis jeg er overtræt eller sulten, kan jeg godt blive lidt af en kælling. Men heldigvis er jeg bevidst om det og prøver på at blive bedre.

Sometimes a bitch snaps

21. Sover du med eller uden tøj på om natten? Jeg sover som regel kun med underbukser og en top. Jeg bryder mig ikke om at sove nøgen, så jeg skal lige have noget, der holder på sagerne!

22. Hvor mange puder har du i din seng? Tre: min hovedpude, min kærestes hovedpude og en stor pude, som jeg bruger, når jeg læser i sengen.

23. Hvad er det mærkeligste, du har spist? Det var nok en haj-bøf, som jeg fik i Kroatien engang. Det smagte egentlig meget godt, men det var alligevel en sær ting at have på menukortet.

24. Har du en stationær eller bærbar computer? Bærbar! Når man elsker at rejse, så dur en stationær bare ikke.

25. Foretrækker du sko, sokker eller bare fødder? Sko, vil jeg mene. Måske endda sokker. Jeg har altid strømpebukser på, og jeg elsker virkelig følelsen. Med bare fødder er jeg altid bange for at jokke i et eller andet klamt!

26. Hvad lytter du til netop nu? Lige nu lytter jeg ikke til noget, andet end trafikken udenfor. Jeg hører stort set aldrig musik, når jeg skriver, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være med at engagere mig så meget i det, jeg hører, og det gør det umuligt for mig at skrive samtidig. Så når jeg hører musik, så hører jeg kun musik.

27. Hvilken is er din favorit? Oh, man skulle da være et skarn, hvis ikke man sagde gelato. Fik en super is for bare nogle timer siden med kanelsmag. Den var godt nok god! Ellers må jeg være til en lækker is fra Ben & Jerry’s; Cookie Dough, Red Velvet Cake og Cinnamon Buns er min yndlingsvarianter!

Gelato

28. Hvilken dessert er din favorit? Umuligt spørgsmål! Jeg elsker stort set alle slags dessert. En rigtig velgjort tiramisù står jeg aldrig i vejen for, slet ikke hvis den akkompagneres af en perfekt cappuccino. Yum!

29. Hvad er den største præmie, du har vundet? Jeg har aldrig rigtig spillet noget, så gevinster har jeg ikke vundet mange af. Måske er det blevet til en 100 kr.-seddel i en af de der skrabekalendere til jul. Generelt gør jeg mig ikke i at gamble. Jeg bryder mig ikke om konceptet om “held”. Hvis jeg gerne vil have noget, så må jeg arbejde for det. Det er min klare holdning til den slags.

30. Kan du lide kaffe? Nej, det kan jeg ikke. Jeg elsker kaffe! Der findes ikke nogen bedre drik i min verden!

31. Hvad drikker du til morgenmad? Kaffe! I Danmark bliver det til filterkaffe, men hernede i Italien får jeg cappuccino.

kaffekærlighed

32. Hvem var din favoritlærer? Jeg havde rigtig mange gode lærere, da jeg gik i grundskole. Jeg var rigtig glad for min dansklærer Hanne; hun var den perfekte kombination af fagligt dygtig og venlig men bestemt. Vi lærte så meget af hende, og jeg tænker stadig på hende ofte. Vi havde et rigtig godt forhold, og jeg stræbte virkelig efter hendes ros (og 13-taller) – det betød meget for mig, at hun var tilfreds med min præstation i dansk.

33. Kan du spille poker? Det kunne jeg i hvert fald engang. Det blev aldrig rigtig mit spil. Jeg har bare det dårligste poker face, og er generelt elendig til at bluffe!

34. Hvad har du spist i dag? Indtil videre har jeg spist noget grøntsagsblanding på en lille bistro og en gelato med to smage: kanel og kaffe. Nam! Lige om lidt spiser jeg et æble, som jeg købte hos grønthandleren tidligere.

35. Nævn en historisk person, der interesserer dig? Der har faktisk været en hel del forskellige gennem tiden. Men en, jeg har læst rigtig meget om, er faktisk Julius Cæsar. Han har altid interesseret mig ret meget.

36. Hvilken radiostation var den sidste, du lyttede til? Jeg tror, det var P4, vi lyttede til, sidst vi kørte i bil med mine svigerforældre. Ellers hører jeg meget lidt radio. Jeg vil hellere bestemme min musik selv.

37. Vil du have børn? Ja, det vil jeg faktisk gerne. En dag. Jeg er lidt splittet mellem slet ikke at føle mig klar, og et ønske om at være ung mor, som min mor var det. Det er ikke nemt!

38. Kan du tale andre sprog end dansk? Jeg taler ret godt engelsk (et tak til min engelsklærer John, som også var en dygtig lærer, jeg havde i grundskolen), og derudover forstår jeg svensk og norsk – jeg taler det dog ikke. Jeg kan det mest basale på fransk, tysk, italiensk og spansk, men jeg kan ikke have en dybere samtale på nogle af de sprog – desværre. Mit store ønske er at kunne tale flydende italiensk.

39. Sover du på en speciel side? Jeg sover mest på højre side, tror jeg, men jeg foretrækker egentlig på maven. Jeg er dog gået væk fra at sove på maven, fordi jeg lå med hovedet til siden og dermed fik ondt i nakken. Ellers sover jeg helst på ryggen med begge arme over hovedet!

40. Foretrækker du havet eller en pool? Havet! Eller måske en saltvandspool. Min hud er ikke glad for klor, så det undgår jeg helst. Hvis jeg svømmer i havet, er jeg ret bange for at møde en haj eller andre dyr (farlige som ufarlige).

Miami Beach

41. Hvad bruger du helst penge på? Jeg bruger faktisk helst penge på mange ting … Men hvis jeg skulle vælge, så ville det være oplevelser. Det kan både være en virkelig god kop kaffe et hyggeligt sted, eller en rejse til et dejligt sted. Men en oplevelse kan for mig også sagtens være at købe noget lækkert til mig selv; noget tøj, en taske eller et par nye sko.

42. Ejer du dyrebare smykker? Det gør jeg faktisk ikke. Jeg mistede desværre min ring, som jeg fik af min kæreste den første jul, vi var sammen, i Mexico. Jeg er næsten 100% sikker på, at den blev stjålet fra vores værelse, for vi ledte vitterligt alt igennem efter den. Det var en smuk guldring med en sten i, og jeg savner den hver dag.

43. Hvad er dit favorit tv-program? Keeping up with the Kardashians! Jeg ser meget få tv-programmer, men jeg er simpelthen sådan en kæmpe sucker for KUWTK og alle de spin-offs, der er lavet på det program. Jeg har virkelig en slem case af Kardashian Fever (hence de mange Kardashian gifs, jeg aldrig bruger …)!

kardashians for life

44. Hvad skal du lave i weekenden? På lørdag er det Valentines Day, så der håber jeg på lidt romantik (feel the pressure, honey?), og ellers har vi ikke rigtig noget planlagt. Jeg tror, vi vil udforske mere af Rom!

45. Kan du stå på ski? Jeg er virkelig ikke glad for sne, og jeg har kun stået på langrendsski med min skole engang i Frankrig. Det var jeg god til (kan man være dårlig til det egentlig?), og det var meget hyggeligt og smukt at stå på ski i den flotte natur. Jeg vil gerne prøve slalom en dag, men jeg har ikke lyst til en hel skiferie, hvor man ikke laver andet – det tiltaler mig på ingen måde. Men hvis man kunne prøve den en dag eller to, kunne jeg måske være fristet. 😉

46. Hvordan imponerer man dig? Det gør man ved at hvile i sig selv og lave noget, man brænder for. Også ved at være dygtig til noget (det kan være hvad som helst) og turde at stå ved det. Og så ved at opføre sig godt over for andre. Jeg har et kæmpe problem med arrogante mennesker, der ikke behandler andre ordentligt.

47. Hvilken ringetone har du på din telefon? Jeg har naturligvis tema-melodien til Sex and the City som ringetone – hvilken ellers? (Min sms-lyd er i øvrigt den fra Kim Possible!)

48. Fortæl noget, som dine læsere ikke ved om dig? Der er rigtig meget, I ikke ved om mig. 😉 Som barn var jeg liiidt kæk; jeg lærte hurtigt at tale og var ret god til at få min vilje blandt andre børn, fordi jeg formulerede mig bedst. Engang overtalte jeg min veninde i børnehaven til at sluge en regnorm, fordi jeg fortalte hende, at det var sjovt for regnormen at “rutsche” ned i hendes mave. Ad! Det har jeg egentlig lidt dårlig samvittighed over i dag. 😉

49. Hvad er den nærmest ting på dig, der er rød? Min kærestes halstørklæde!

50. Er du social? Både og. Jeg holder meget af at være sammen med mennesker, der inspirerer mig, og jeg vil faktisk helst have en til tre mennesker omkring mig, som jeg ser op til, end jeg vil være alene. Men jeg er på ingen måde til store sociale begivenheder, hvor der er mange mennesker, jeg ikke kender. Det tætter mig enormt, og jeg får hovedpine af de mange indtryk. Jeg er også helst social med personer, som jeg også kan slappe af sammen med, og hvor vi kan lave hver vores ting, sammen. Det er bedst.

*   *   *

Så – det var alle 50 spørgsmål! Det tog sin tid at komme igennem, så jeg håber, at I syntes, det var sjovt at læse mine svar. 🙂 Hvis der er nogle af jer, der vil svare på spørgsmålene også, kopierer I bare! Og link gerne til jeres indlæg med svar herunder – det kunne være sjovt at læse.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 Comments

 • SVAR

  Det var en fornøjelse at lære dig lidt bedre at kende. Du har svaret på en masse relativt simple spørgsmål, men som oftest er det jo lige netop de mange små dele, der gør det store hele.

  • SVAR

   Tusind tak, Christinna! 🙂 Ja, det var nogle rimelig simple spørgsmål, men det var hyggeligt, synes jeg 😀 Jeg er glad for, at du kunne lide indlægget. <3

 • SVAR

  Jeg elsker at læse sådan nogle indlæg, hvor man får lige de ekstra små ting at vide om bloggeren (:

  Jeg har selv snuppet dem og svaret på dem på min blog.

  • SVAR

   Tusind tak, søde Pearl 🙂 Jeg er også selv helt pjattet med den slags indlæg! 🙂

   Jeg har netop læst dit! Rigtig spændende at lære dig lidt bedre at kende. <3