Forfriskende vandmelonjuice med mango

vandmelon og mango juice juice af vandmelon

Jeg fandt lige disse billeder af min go to juice, da vi stadig var i LA, som jeg aldrig fik delt herinde midt i alt vores pakke-stress inden afrejse. Så hey! Bedre sent end aldrig.

Jeg drak virkelig denne juice meget – særligt da det var sløvende varmt udenfor, og jeg havde brug for et boost af energi.

Juicen er egentlig enormt simpel og består kun af to ingredienser: vandmelon og frossen mango. That’s it. Sammen smager det fantastisk, og det giver virkelig et boost af energi på en varm sommerdag. Fremgangsmåden er som følger:

 • Skær vandmelon i store firkanter og put den i en blender. Blend til den er en flydende juice
 • Tilsæt frossen mango, ca 10 firkanter, og blend igen til juicen er uden klumper.

Kan evt. serveres med isterninger, men den frosne mango gør juicen dejlig kold. Jeg lavede i øvrigt også en version med vandmelon og frosne bær – det var også et hit!

I LA havde de de fineste, kæmpestore vandmeloner i juni og juli, og jeg gik mildest talt helt amok i dem. I kan måske fornemme på billederne, hvor lækre vandmelonerne var! Og så til omkring 20 kr. for 10 kg vandmelon. Nam!

Håber, I kan bruge den nemme opskrift! Jeg håber, at det stadig er muligt at få vandmelon, når vi er tilbage i LA om små to uger (say whaaat!?), for jeg craver virkelig et glas lige nu!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 Comments

 • SVAR

  Det lyder virkelig lækkert med frossen mango i – jeg prøvede først på sommeren at lave juice kun af vandmelon, hvilket var okay, men også lidt kedeligt. Jeg må prøve med mango også 🙂 Tak for tip!

  • SVAR

   Det er SÅ nam! 😀 Det giver det lige det sidste, friske pust. 🙂 Og når den også er frossen, så bliver selve juicen dejligt kold. Det er virkelig et hit!
   Så lidt 😀

 • SVAR

  Uhmmm, lyder så lækkert.
  Den må og skal prøves.

  Tak for deling 🙂

  • SVAR

   Det skal det nemlig! 😀 jeg er glad for, at du kunne bruge den (noget simple) opskrift! 😀 hah <3