Flytte-vlog og vores nye lejlighed!

Flyttevlog Los Angeles

Tænk engang – det er næsten en hel måned siden, vi flyttede fra NoHo til WeHo (høhø), og jeg filmede hele vores flytning til min YouTube-kanal, men jeg har bare ikke fået den redigeret. Før nu! Min søde veninde Johanna har været efter mig, men nu er den her altså endelig.

Min vlog blev en af de længere af slagsen, fordi jeg både viser vores gamle lejlighed frem og vores nye (drømme)lejlighed. Jeg er virkelig glad for, at jeg fik filmet videoen fra vores gamle lejlighed, for jeg var SÅ træt og udmattet efter den intense lejlighedsjagt, og så den forestående flytning – som vi i øvrigt først afsluttede kl. 2 om natten.

Jeg snakker muligvis alt for meget i videoen, men for de nysgerrige af jer, er der altså masser af juicy indhold og snagen i vores gamle og nye hjem. Jeg vil gerne lave endnu flere videoer, for det er virkelig en hyggelig og meget nærværende måde at dele indhold på!

Så jeg håber, at I kan lide den og er glade for at se vores nye hjem!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *