Feminine & cozy home office

feminint hjemmekontor

Vores hjem her i NoHo er virkelig et work in progress. Det er dyrt at flytte til USA, og vi har jo måtte starte helt forfra med vores møbler, og så må alting komme lidt i den rækkefølge, der er vigtigst – dvs. seng, bord, sofa …

Men thank God for Sweden, for IKEA er jo alle vegne herovre. YES. Så da jeg var ved at blive vanvittig af at have min store iMac stående på spisebordet, måtte vi et smut i IKEA for at købe et lille skrivebord til mig.

Jeg valgte den billige byg-selv-løsning. 2 Lerberg bordben (til $15 pr. stk.) og deres mindste, hvide bordplade (til $9) – og det er jo en virkelig fin løsning til et skrivebord, som jeg fik plads til i et hjørne af lejligheden. Det er mit lille helle.

Roserne er desværre ikke fast inventar, men de pyntede fint så længe det varede. Og ja, vasen er også fra IKEA. 😉 Det samme er det lille spejl, den lille tallerken og de tre bloklys. Det eneste, der faktisk ikke er fra IKEA, er stolen, som jo er en billig Eames kopi, som vi fandt i World Market.

Med tiden er min plan lidt at købe nogle fine plastikbeholdere til min makeup, så jeg kan bruge hjørnet her som både arbejds- og makeupbord. Kunne det ikke være fint? Måske jeg så må i IKEA efter en bordplade, der lige er nummeret længere …

hjemmekontor

/Celia

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Comments

  • SVAR

    Det ser virkelig fint og hyggeligt ud (:

    • SVAR

      Tak, søde Pearl. 🙂 Jeg synes også, at det er faldet ret heldigt ud! Og det er så dejligt at få computeren væk fra spisebordet. 😉