En spontan beslutning: Spanien om lidt

DSC_1064 DSC_1012 DSC_1063
Alle billeder er lånt fra Amarilla <3

I går aftes bestilte jeg flybilletter til Málaga og hjem igen. Jeg rejser om 12 dage og kan se frem til 8 helt fantastiske dage på den spanske sydkyst sammen med min gode veninde Amarilla, som har taget de fine billeder af Málaga, jeg har lånt til indlægget her.

Da jeg havde trykket “køb” og billetterne landede på min Norwegian App, følte jeg mig lidt fræk. Kender I det? Som om man har gjort noget lidt vildt og forhastet, men som bare føles helt vildt godt? Det er på mange måder en ret barnlig følelse, men jeg tror aldrig, jeg vokser fra den.

Følelsen er indbegrebet af, hvorfor jeg elsker at være voksen. Eller – jeg ser stadig slet ikke mig selv som voksen. Jeg føler på mange måder, at jeg er et barn, som mine forældre er holdt op med at bestemme over. Som en slags moderne Pippi Langstrømpe.

Jeg elsker det helt ned i tæerne! Som barn havde jeg altid den vildeste lyst til at gøre alle mulige ting – som bl.a. spontant at rejse som nu – men jeg har aldrig været så rebelsk, at jeg gjorde ting, jeg ikke måtte. Så følelsen her er helt ny for mig, og jeg er ret vild med den.

I øvrigt skal jeg til Spanien, fordi Amarilla lige nu studerer et semester i Almería, som ligger forholdsvist tæt på Málaga. Jeg glæder mig til at se, hvor hun bor og få et indblik i hverdagen i Spanien. Jeg glæder mig også til en hel uge sammen med min gode veninde, hvor vi skal hygge helt enormt og skabe nogle uforglemmelige minder!

Og så er jeg bare glad for at have en kæreste, der støtter op og synes, det er fedt for mig, at jeg sådan bare skrider til Spanien uden ham. Hvor er det fantastisk! Ikke at skulle have dårlig samvittighed over for hinanden, men kun savn. Jeg kommer til at savne ham. Vi sidder trods alt sammen stort set hver dag på hjemmekontoret. Thank God for Snapchat og Skype!

Nå, men jeg har ikke været i Spanien før (kun på Lanzarote, som jo teknisk set er en del af Spanien, men I ved, hvad jeg mener… Det er sgu ikke helt Spanien!), så hvis I har nogle gode tips til Málaga og Almería og området dernede, så modtages de med kyshånd! 🙂

Hasta la vista, baby!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 Comments

 • SVAR

  God tur – jeg glæder mig til at se dig på the real office shit snart igen!

  • SVAR

   Me too! Hele næste uge?? Ny challenge! 🙂 Har åbenbart ikke helt nemt ved at vænne mig til office-life. :/ Jeg stemmer for hver dag i næste uge! 🙂

   • SVAR

    Det vil jeg glæde mig til – hele næste uge er jeg klar på!

    • SVAR

     Yeehaw! Så ses vi! 🙂

 • SVAR

  Hvor fedt! Det kan jeg sagtens forstå, altså både fordi din veninde nu er hernede og så fordi det er Spanien 😉

  Jeg har aldrig været i selve Malaga by, kun en endagstur til Marbella/Puerto Banus og der var det svært at nå særligt meget. Glæder mig i stedet til at læse mere om dine indtryk af byen.

  • SVAR

   Tak! 😀 Ja, du er jo selv ret glad for Spanien, har jeg lagt mærke til. 😉 Hvor er det egentlig, I bor? Det skulle vel aldrig være i nærheden?

   Vi må se, om jeg når at få så meget indtryk af byen. Vi kommer nok til at opholde os mest i Almería, da min veninde jo bor der, men dagen før jeg skal hjem, tager vi nok til Málaga, da mit fly allerede er kl. 7 om morgenen!! Så en overnatning i Málaga er vist svær at komme udenom. 🙂 Jeg glæder mig helt vildt til at se Spanien! Som sagt har jeg kun været på Lanzarote, og det er jo ikke heeelt det samme. Opholdt mig i øvrigt kun på Club La Santa, så kunne i princippet have været hvilket som helst sted. :/

 • SVAR

  Jeg glæder mig så meget, babe. <3 Det bliver så fedt! 😀

  • SVAR

   JAAA! 😀 Me too! Jeg kan slet, slet ikke vente. 🙂 <3