En god dag i peplumtop og tanker om kropsnært tøj

cuuurvy

Et par billeder fra i går, hvor jeg så ud som på billederne her. Og nej – det her er ikke en modeblog, og det bliver det sgu nok heller ikke foreløbigt, for jeg aner ingenting om mode. Jeg følger ikke med i, hvad der er moderne, jeg aner ikke, hvilke farver er rigtige og hvilke ikke er, og jeg interesserer mig på ingen måde for Fashion Week og de mange nye kollektioner, der bliver spyttet ud hele tiden.

Jeg interesserer mig dog for tøj – eller jeg har en naturlig interesse for, hvad jeg tager på om morgenen. Jeg kan godt lide at have noget på, som jeg føler mig godt tilpas i, og som jeg selv føler, jeg ser godt ud i.

Sådan følte jeg i går. Og derfor fik jeg også min kæreste til at forevige klunset, inden jeg løb af sted til et GOODIEBOX arrangement på Flæsketorvet (hehehe, jeg kan simpelthen ikke skrive det, uden at fnise værre end en teenager) i Kødbyen.

Jeg tror egentligt, at en af grundene til min manglende modeinteresse, er, at mange af de styles, der er hotte, ikke klæder min kropsform. Jeg har det med at lignende et omvandrende telt i alt, der bare er en smule oversize, og det synes jeg bare, vi har set så meget af de sidste mange år.

Så jeg har faktisk været rigtig meget i tvivl om, hvordan jeg skulle gå klædt, og jeg er ofte end ud med lang Samsøe Samsøe top over strømpebukser og med en cardigan over. Det har ligesom været mit go-to-look i rigtig mange år.

Især fordi jeg også har meget svært ved at finde et par ordentlige jeans. Jeg har meget brede hofter, og det gør det faktisk svært at finde et par jeans, der sidder flatterende over mine hofter, uden at pose alt for meget i lårene.

Omvendt har jeg også haft rigtig svært ved at finde toppe og bluser, der både kan rumme en stor barm og en smal talje – for hvis den ikke går ind i taljen, så ser jeg bare tyk ud.

Jeg har faktisk været rigtig sur på og træt af min kropsform i mange år. Og jeg tror særligt, det er grunden til, at jeg har følt mig meget draget af Kim Kardashian (som I måske husker fra mit indlæg om drømmekroppen) fordi hun formår at klæde sig rigtig flot. Og hendes røv er endda meget større end min!

I et interview for nyligt med Kim Kardashian, udtalte hun, at hvis man havde former, så skulle man klæde sig i noget kropsnært tøj. Og det har jeg virkelig taget til mig. Jeg forsøger så vidt muligt at hoppe i noget, der virkelig viser, havd jeg har, og jeg forsøger altid at sætte fokus på min forholdsvis smalle talje for ikke bare at se stor ud.

Nåmen tilbage til tøjet… Peplumtoppen er ret ny og fra H&M (det er den her), og jeg er simpelthen så glad for den!! Der er plads til min barm, og den sidder faktisk rigtig fint til i taljen. Jeg har den i en str. 38, og jeg var simpelthen så glad, da jeg fik den på! Elsker den helt enormt. Jeg havde i går sat et taljebælte med guldfront til for at sætte ekstra fokus på min talje. Det er også fra H&M.

Nederdelen er rent faktisk bare en af de lange toppe fra Samsøe Samsøe. De fungerer altid så godt som nederdele. Der er godt med stretch i, og det gør dem nemme at arbejde med til trods for brede hofter.

Kan I lide det? Også selvom det sikkert ikke lige er det, man ser på catwalken?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 Comments

 • SVAR

  Ej hvor ser du bare fin ud 😉 Og tillykke med din nye blog 😉

  • SVAR

   Åh, hvor er du sød, Karina! 🙂 TUSIND tak for de søde ord. 🙂 Jeg er rigtig glad for bloggen her – den giver nogle helt særlige muligheder, som jeg virkelig har manglet.

 • SVAR

  Hej Celia

  1.000 tak for at du har åbnet op for denne blog!
  Jeg troede nærmest at jeg var den eneste der gerne bare ville skrive og det varmer mig, virkelig(!), at du, som faktisk fik hjulpet mig i gang via Lav en Blog, også gerne vil betræde den lidt forhutlede sti uden begrænsninger:
  Tak for det 🙂
  Jeg glæder mig til at jeg selv får mod til at vise Naboenskat frem: PT er det kun min kæreste (og nu dig) der kender til den 🙂

  Vedr. dit tøj og dine former, ser du super dejlig ud på billederne ovenfor!!!
  Når du nu sætter spørgsmålstegn ved hvad der klæder din smukke, timeglasformede kvindekrop (idealkropsformen om vi vil det eller ej), vil jeg dog gerne have lov at anbefale dig min kære venindes selskab et par timer: Det har ændret hele mit liv (og mit garderobeskab) og ikke kun fordi hun er en særlig veninde: Hun er stylecoach, ejer af http://www.2beewoman.dk og helt fantastisk til at formidle sine budskaber på en skøn, jordnær måde og så arbejder hun hårdt for at indsamle til gode formål! Ud over stylecoach, er hun også ernæringscoach og “bare” coach. (Og så bor hun i Valby 😉 )

  Jeg glæder mig til at hænge ud på Wandrings.dk
  (Det blev lidt langt.. har vist meget på hjertet 😉 )
  /Malene

  • SVAR

   Hej Malene

   Åh, hvor er du bare sød! Tusind tak for din søde kommentar. 🙂

   Jamen, jeg har bare så meget på hjerte, og så er det fantastisk med sådan en blog her uden begrænsninger, hvor man virkelig bare kan slå sig løs! Jeg elsker allerede friheden, og det varmer mig meget at høre, at du også gerne selv vil prøve kræfter med netop denne form for blog.

   Jeg kan kun råde dig til at dele din blog med dine venner. Nok kan det være enormt angstprovokerende, men jeg har endnu ikke selv oplevet, at nogen har gjort nar. Så det er et strot spring at tage, men det er også bare for fedt at mærke den opbakning, som ens venner giver. Du skal bare huske på, at selv det overhovedet at have lavet en blog, gør, at du er langt foran dine venner og allerede har produceret mere end dem – og det er beundringsværdigt. 🙂 Så bare kast dig ud i det, det kan kun blive en positiv oplevelse!

   Tusind tak for anbefalingen! 🙂 Jeg er egentlig ikke så meget i tvivl om, hvad der klæder min krop, og jeg har også en helt særlig stil selv, som jeg forsøger at følge bedst muligt. Jeg har i kølvandet på at springe ud som selvstændig ikke rigtig haft økonomien til at købe nyt tøj, men nu er jeg ved at være der, og det er rigtig sjovt endelig at kunne købe de items, som jeg har sukket efter i årevis efterhånden. 😀

   TAK! Jeg skynder mig forbi din blog for at se, hvad du har på hjerte. Rigtig meget held og lykke med det hele – og velkommen til! 🙂

   /Celia

 • SVAR

  Ja, jeg kan li den. Og den klær dig så godt. I det hele taget er det tøjvalg super til din figur. Men – ked af at det måtte komme, men det er konstruktiv kritik, du gør dine ben kortere ved at vælge den støvle, hvis du vælger en sko selv med lille hæl og åben så din ankel ses fra forsiden, synes benene længere. Du ser virkelig godt ud i det tøj, og klæd dig endelig mere a la Kardashian – hun er da også lækker.

  • SVAR

   Hej Heidi – tusind tak for din kommentar 🙂 Jeg er også vild med Kardashian, hun er så flot! Tak for kritikken – jeg er dog ikke helt enig. 😀 Jeg synes, mine ben ser fint lange ud. 🙂 Men sådan er vi jo selvfølgelig forskellige. Tak for din kommentar!