Drømme for denne sommer

paris

Først vil jeg lige sige tusind tak for de mange søde kommentarer, jeg fik på mit sidste indlæg om angst og alle de ting, jeg lige nu arbejder med. Jeg ønsker mig virkelig ikke noget mere, end at vende tilbage til mit “gamle jeg”, så det var fantastisk at høre jeres erfaringer med lignende ting. TAK.

Også til de af jer, der i stedet for at lægge en kommentar tilbød jeres hjælp og råd i private beskeder. Det varmede sgu, og jeg måtte flere gange tørre øjnene af ren glæde over, hvor mange søde mennesker, der findes. <3

Nå men … Jeg tror slet ikke, at jeg har fortalt jer, at vi har købt flybilletter til Europa? Vi flyver d. 8. juli og lander i København d. 9. juli (pga. tidsforskellen) – der er altså under tre uger til! Shit.

Jeg glæder mig til at se venner og familie igen; hele det her forløb med angst og generelle problemer med mit helbred har gjort mig lidt mere følsom, og jeg har flere gange godt kunnet have brugt et kram fra nogle af mine bedste venner, eller en samtale med min mor eller far. Så jeg glæder mig!

På samme tid er jeg dog trist over at skulle væk fra LA, og det ser jeg egentlig som et positivt tegn. Jeg elsker at være her, og jeg gad egentlig godt at have brugt min sommer her.

Men sådan bliver det ikke. Vi skal til Danmark. Måske endda ud i Europa. Vi har de sidste uger prøvet på at leje vores lejlighed ud her i LA, mens vi er væk. Bare for at få dækket vores husleje. Men ingen har bidt på endnu (hvis nogle af jer kunne tænke jer en sommer i LA, så skriv lige til mig, ik’!?).

Min mor og hendes familie skal til Kreta i slutningen af juli, og jeg vil SÅ gerne med dem derned, men jeg ved virkelig ikke, om vi kan finde pengene, hvis ikke vores lejlighed bliver lejet ud. Jeg har ellers en drøm om at gå i Samariakløften med min mor (det har hun altid talt om), så det ville virkelig være en stor oplevelse.

Her til aften har jeg kastet mig over et andet approach: house swapping! Der findes simpelthen hjemmesider, hvor man kan komme i kontakt med folk, der gerne vil bytte lejlighed i en periode. Jeg har primært kontaktet en masse i Paris, da jeg virkelig savner byen og bare gerne vil dertil nu til sommer. Kryds fingre for, at det kan lade sig gøre! 🙂

Vi bliver i Europa i 7-8 uger, og jeg håber virkelig, at vi kan nå forbi et andet sted end Danmark – der har vi trods alt begge to brugt ret så meget tid i vores liv. 😉

Hvad har I af planer denne sommer? <3

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 Comments

 • SVAR

  Det lyder til at I går en rigtig dejlig sommer i møde. Håber I får lejet lejligheden ud, så I kan få rejst lidt mere rundt herovre, før I skal tilbage til LA. Ville ønske at jeg selv kunne leje jeres lejlighed, men “desværre” står den på flytning til Amsterdam om under to uger, så min sommer er allerede fuldt optaget ):

  Camilla | http://cammi.dk

  • SVAR

   Det håber jeg i hvert fald, at vi gør! 🙂 Ja, det ville være dejligt at opleve lidt af Europa, og ikke kun Danmark, når vi nu skal bruge sommeren der! Det ser ud til, at vi er lidt nærmere vores Paris-planer! Juhu! 🙂
   Åh, men Amsterdam er sådan en fantastisk by! Jeg faldt pladask for den, da vi var forbi i 2013. Jeg vil med! 😀 haha.

 • SVAR

  Hvor lyder det dejligt at kunne bruge en masse tid i Danmark henover sommeren! Kan godt forstå, at du også komme til at savne LA, men som du selv skriver, er det nok et godt tegn på, at I er faldet godt til og nyder jeres hverdag derovre. Havde vi haft planer om en tur over Atlanten, kunne vi passende have byttet lejlighed – altså bortset fra at vi bor i fremleje på Nørrebro og ikke i Paris 😉 Men ellers er sådan noget house swapping sgu meget smart! Overhørte nogle fortælle om det forleden, hvor en dansk familie byttede med en dame, de kendte i NYC. Dét gad jeg godt! Men det kræver ligesom, at man har noget at bytte med 😉 Håber det lykkes for jer – helst at få den lejet ud, så I kan komme med til Kreta!

  • SVAR

   Mja … Jeg må indrømme, at jeg lidt føler, at vi har oplevet Danmark efterhånden! 😉 Jeg glæder mig egentlig kun til at se mine venner og familie. Måske et par ture gennem København (som jo er fantastisk om sommeren!), men ellers er jeg ikke så excited over Danmark som sådan … Jeg vil meget hellere til Frankrig eller Grækenland! 😉
   Haha, ja, det er sandt! 😀 Vi har heldigvis nok steder at crashe i Danmark, så vi bytter nok lejlighed med nogen i et andet land. 😀 Men house swap er SÅ smart! Det burde I virkelig bruge. Man sparer godt nok mange penge, når man ikke skal betale for overnatning!
   Jeg tror ikke, du skal undervurdere, hvor mange gerne vil til København, så I kan helt sikkert bruge house swap!
   Det ser ikke ud til, at vi kan få lejet ud. 🙁 Men der måske godt nyt med house swap! 😀 yay

 • SVAR

  Hej Celia. Har lige læst lidt på din blog, egentlig lidt for at bliver inspireret, men jeg blev mere grebet af din blog om angst og af din åbenhed omkring det. God bedring fra min side.
  Så spørger du om hvilke vi har for sommeren. Jubi om unger 14 dage flyver jeg til Whitehorse i det nordlige Canada for at tilbringe ialt fire ugers ferie i Yukon og Alaska. 24 dag i RV – en lille truckcamper. Jeg glæder mig vildt meget til naturoplevelsen, til at være “to på tur” i et spændende, lidt mennesketomme, øde områder. Vi skal forhåbentlig se bjørne på vores bjørnesafari i Brooks Lodge, vi skal køre den ensomme Dempster Highway til Polarcirklen. Emnet for vores ferie er ro, natur, tid til at være.
  Ha det godt i Danmark og Europa i sommer.
  Hilsen Bente

  • SVAR

   Hej Bente. Tusind tak, det varmer virkelig! 🙂
   WOW – en ferie til Canada lyder helt fantastisk! Jeg har kun set billeder derfra, men hold op hvor ser det smukt ud. 🙂 Jeg er sikker på, at I får en helt fantastisk tur med helt unikke naturoplevelser.
   Rigtig god tur! 🙂
   /Celia