Det perfekte græske outfit

Celia i Chania Ferie outfit Grækenland Kreta Outfit

Jeg deler ikke mange outfits med jer herinde – da jeg startede bloggen var det mest grundet min utilpassethed i min egen krop, som jeg altid følte fremstod utroligt ucharmerende på billeder (og sikkert ligeså i virkeligheden – gys!). Nu er det mere grundet min noget minimale tøjsamling.

Men! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at dele flere outfits, som de fleste af mine favoritbloggere så fint gør. Derfor tvang jeg stakkels Jonas til at skyde ovenstående billeder på en meget varm dag i Chania i sidste uge.

Nederdelen købte jeg dagen før vi tog til Kreta. Jeg fandt den på tilbud til bare 70 kr. i H&M, og den gav mig græske vibes, så den måtte med hjem. Crop-toppen er fra Forever 21 (er jeg for gammel til at shoppe der med mine 25 år? Eller tæller det, hvis man er 21 i sjælen?), og købt kort tid inden vi forlod LA.

Jeg satte dem sammen på vores allerførste dag på Kreta og elskede kombinationen. Derfor har jeg også haft sættet på to gange hernede, og når måske lige en tredje gang, inden vi tager mod Paris.

Jeg elsker virkelig nederdelen. Det kan ikke rigtig ses på billederne, men den har to slidser, der giver lidt luft til benene, og den er også af ret tyndt stof, som gør den vildt behagelig at have på i de 35 graders varme, Kreta forkæler os med. Eller. Det er faktisk måske lige lidt for varmt.

Det meste af dagen havde jeg håret sat op i en hestehale, dels for at få det væk fra nakken, der ellers blev 100 grader varm, men også for at undgå at have midterskilning, som jeg allerede fik forbrændt godt og grundigt. Av, hvor solen altså bager hernede!

Jeg har lidt flere outfits fra Kreta, som jeg vil dele med jer. 🙂 Der kommer også flere billeder fra dejlige Chania, som vi tilbragte en skøn dag i.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Comments

  • SVAR

    Du ser fantastisk ud! Lækkert ferie-/sommer-outfit. Og cool med sådanne billeder. Kunne være fedt med nogle flere 🙂

    • SVAR

      Åh, tak søde Helene! 🙂 Jeg har faktisk taget et par outfitbilleder fra Kreta, så der er more to come! 😀 Yay – glad for at du kan lide dem <3