Challenge: sukkerfri november!

Cheesecake Factory goodnessEn cheesecake fra The Cheesecake Factory i al sin pragt. *savle*

Jeg har en kæmpe sød tand. Jeg kan ikke få nok af de søde sager, særligt slik har jeg enormt svært ved at holde fingrene fra. Hvis blot jeg kunne holde mig fra søde sager, så tror jeg faktisk ikke, at jeg ville have svært ved at smide de ekstra kilo, jeg bærer på, for jeg spiser faktisk ok sundt foruden slikket.

Men det er faktisk ikke kun slik. Det er også kage. Men hey – hvem kan sige nej til sådan en lækker basse som billedet ovenfor!? Ejmen altså. Jeg tror ikke, jeg ville kunne holde mig fra den, hvis den stod foran mig lige nu.

Jeg har fulgt lidt med i Simones sukker detox, og det har sgu fristet mig! Særligt efter jeg læste, at hun smed 3 cm om livet på blot en uge! Hooold nu op, det må jeg altså lige prøve.

Jeg spurgte lige min kæreste, om han tror, jeg kan holde mig fra sukker i hele november. Han svarede tørt “nej”, og det var måske det bedste svar, han kunne komme med, for jeg blev sådan lidt hey, jeg skal vise dig agtig.

Så game on! Jeg vil ikke skære HELT ned på sukkeret, som i Simones detox, jeg skal altså have et skvat mælk i kaffen, og jeg har også den gode ymer fra Naturmælk i køleskabet, så den skal også gøres færdig.

Jeg kommer også til at spise lidt frugt. Jeg har dog planer om at skære lidt ned på det også (jeg kan snildt kværne en hel honningmelon på nogle minutter…).

Det sværeste bliver nok at modstå de afsindigt gode bolcher, som vi har nede på mit kontor! Oh my, dem kunne jeg æde mig 20 huller i tænderne rigere i. Damn.

Nå, men det bliver altså spændende! Jeg håber at kunne komme min sukkerafhængighed til livs og evt smide lidt kilo og centimeter! Jeg ved jo godt, at slik ikke er godt for mig, og jeg håber, at jeg efter den her måned vil kunne have et lidt mere naturligt forhold til slik, og ikke det der jeg må ha’ forhold, som jeg har lige nu.

Nogle andre, der er med på noget detox? 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Comments

 • SVAR

  Øvelse gør mester. Jeg er dog ikke den der taber mig nævneværdigt af at skære ned på sukker (gør jeg allerede en del), da jeg bare godt kan lide mad :-p
  Vil du have noget semisødt og lækkert, så prøv disse bananbrød: http://hvorsvaerterdetlige.dk/naar-broedene-raekker-tunge-en-mild-udgave-af-smaa-bananbroed/
  Held og lykke med dit “projekt”
  🙂

  • SVAR

   tuuusind tak, Rikke. 🙂 Ja, I know, mad er også godt! 😀 Haha. Men jeg spiser egentlig ikke så meget, og jeg spiser ikke rigtigt de hurtige kulhydrater mere, så jeg tror virkelig, at det er sukkeret, der får min vægt til at holde sig oppe. :/