Bryllupsstress – what to wear?

Bryllupsgæst kjole

I dag er der kun 10 dage til vi skal til nogle rigtig skønne venners bryllup. Jeg glæder mig helt enormt, jeg elsker bryllupper og glæder mig virkelig til at se de to skønne mennesker sige ja til hinanden.

Lige nu er jeg dog lidt i tøjkrise over den store fest. Hold op, hvor jeg synes, det er svært at vælge det helt rette outfit til sådan en dag.

Jeg har googlet en masse, og det har kun gjort mig endnu mere forvirret. Det er jo et sommerbryllup, så visse kilder siger, at man skal klæde sig lyst, hvilket jo så bandlyser navy, som er ellers er min foretrukne farve.

Dernæst skal kjolen være til knæene – ikke kortere. Der må ikke være for meget kavalergang (ikke altid nemt, når man har en stor barm) og generelt ikke for udfordrende. Derudover er hvid, sort og rød jo ikke gode farver, så igen er man begrænset.

Brylluppet starter ret tidligt i kirken, og derefter har vi nogle timer, før festen går i gang. Derfor kunne jeg i princippet godt skifte kjole derimellem, men det giver mig jo så ikke kun én tøjkrise men to i stedet! Argh.

Jeg har luret lidt på sådan en tylnederdel i mellemlængde, som jeg har i kollagen ovenfor. Jeg tænker at tilføje en simpel top under (ikke noget bart mavestykke, altså …), og at nederdelen ikke skal strutte helt vildt, men egentlig bare være præcis som på de billeder.

Men kan man godt have sådan en på til bryllup? Den grå tylnederdel passer faktisk rigtig godt med det tøj, Jonas skal have på, så det kunne godt være et godt match. Men kan toppen så godt være sort? Og skoene? Hvad ville I gøre?

Ellers er jeg lidt lun på den hvide kjole med de blå blomster og “cold shoulder”. Det er ikke et snit, jeg har gjort mig i før, så den er lidt et sats. Men jeg synes, den er så ufatteligt fin! Den sidste kjole med blomsterne er mere i stil med det, jeg plejer at have på, og den er et sikrere valg, men jeg er ikke ligeså vild med den.

På en måde føler jeg også, jeg burde have en lang kjole til om aftenen? Jeg har bare desværre ingenting i den fine afdeling, så jeg må købe nyt, og det ender jo hurtigt med at blive en dyr affære …

Hvad ville I gøre? Kan I hjælpe med min tøjkrise? Den er ved at være ret omfattende, og jeg ved mildest talt ikke, hvad pokker jeg skal gøre …

Xx.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Comments

 • SVAR

  Jeg tror, du ville rocke cold shoulder-kjolen!
  Og ellers synes jeg altså SAGTENS, du kan have grå nederdel og sort top på 🙂
  Måske er den første kjole bare mere anvendelig, når du kommer tilbage til LA’s varme!

  • SVAR

   Uii, den er bare SÅ flot, synes jeg! Selvom jeg ikke helt kan lure fronsituationen? Den ser ok stram ud over rumpen (hvilket er fint), men den skal helst ikke slaske for meget øverst, før jeg får telt-facon! :O
   Jaaa, kan man ikke godt det? Ej, jeg er så vild med den nederdel! Tror, jeg kigger her i Paris i morgen, og hvis der ikke er bid, så kaster jeg mig ud i nederdelen! 🙂
   haha, det kan der være noget om! Selvom jeg er optimist og regner med sol og sommer d. 20. august! 😀