BOLD er endelig live!

BOLD WordPress tema for bloggere

Hold nu op, det har været en hektisk dag med en hel masse gøremål! Heldigvis arbejder jeg godt under pres, og nu havde jeg jo sat min deadline for launch af mit WordPress tema BOLD til denne torsdag! Og så måtte jeg jo bare få det sidste lavet …

I øvrigt en evne, der bar mig gennem grundskolen og gymnasiet med gode karakterer – jeg præsterer nemlig også allerbedst under pres. Min hjerne tænker klart, jeg arbejder hurtigt, skriver hurtigere; det hele spiller.

Men nu er det her fandme! BOLD. Det helt perfekte WordPress tema til den kræsne blogger, der ikke gider at rode med kode men bare vil have et overskueligt tema med et super nemt og brugervenligt interface, hvorfra alt kan ændres til ens egen smag. Se lige, hvor simpelt og ufarligt det ser ud:

BOLD tema kontrolpanel

Ser det ikke simpelt ud? Det meste kan slås til med et enkelt musseklik eller ved at indsætte et link. Jeg har skåret alt det overflødige fra og fokuseret på kernen i blogdesign: rene linjer, funktionalitet, rig mulighed for at gøre det til sit eget.

Al teksten, I ser på bloggen, kan du selv lave om. “Læs mere” knappen kan blive til “Læs resten”, “Read more” eller “Se mit fantastiske indlæg”. Du skriver selv teksten i et tekstfelt. Træt af det kedelige ord “kommentarer”? Lav det om til “Tanker” eller “Meninger”. Eller vær kreativ. Det kan ændres!

Farverne kan også ændres. Under “Customize Colors” har du adgang til et farvehjul, hvorfra du kan vælge alverdens farver til de forskellige punkter. Som I kan se hos Emiliblog, der også kører på BOLD, har hun valgt en del roligere farver uden så meget kant som her hos mig.

Sidebaren kan være til højre, til venstre eller slet ikke være der. Det ændres også med et enkelt klik fra musen. De social medie ikoner, som jeg har oppe i menubaren, tilføjes ved at indsætte dit URL til de forskellige medier i en tekstboks – så popper de automatisk frem i menubaren. Apropos menubaren – den kan også være præcis den farve, du ønsker, og så kan du vælge, om den skal følge med ned, når du scroller, eller blive siddende.

BOLD responsiv wordpress tema

Og så er BOLD selvfølgelig et responsivt tema. Det vil sige, at det automatisk tilpasser sig den skærm, som læserne tilgår bloggen fra. Kommer du fra din smartphone, så hopper sidebaren ned i bunden, så der er fokus på det absolut vigtigste: dine blogindlæg.

Det hele foregår automatisk, og det er bare så vigtigt, at din blog kan følge med, for i dag kommer dine læsere ind på din blog fra alle forskellige former for devices: computer, tablet og smartphone. Og så handler det om at byde dem velkommen med et design, der gør deres oplevelse behagelig og smertefri.

Her kan du købe BOLD

Som jeg skrev i et andet indlæg herinde, så har jeg startet et firma her i USA, der hedder The Nordic Design Studio (The Node Studio i daglig tale), og den hjemmeside er ikke helt klar endnu. Den får en masse fede funktioner, som jeg stadig er ved at udvikle på (det er næsten et endnu større arbejde end at lave temaet!), så derfor er det ikke helt klar endnu.

Til gengæld har jeg sat et simpel shop op til mit danske publikum som et underdomæne til lavenblog.dk, og det er den, der nu er åben. Det er altså en slags pre-launch for BOLD, og derfor har jeg også en rigtig lækker rabatkode klar til jer, som gælder indtil lørdag d. 20. februar kl. 24, dansk tid naturligvis.

BOLD kommer til salg til 499 kr., men jeg har en rabatkode på 30% så prisen kommer ned på 349,3 kr.! Rabatkoden, I skal bruge, er: LAUNCH30. Rabatkoden kan tilføjes ved checkout.

I kan købe BOLD her.

Derudover vil jeg lige rette fokus på den installationsguide, jeg har inde på siden. Der er et plugin, som er rigtig smart at installere, for at temaet fungerer optimalt, så gå i gennem de få steps, når du har købt BOLD.

OG (puh, så meget information!) der er også en komplet guide til hele BOLDs kontrolpanel inde på lavenblog.dk, så der ikke er nogen tvivl om, hvordan det hele virker. Den guide finder du lige her.

Det var det. Jeg har ikke mere info. Jeg kan kun sige, at jeg er så glad og stolt over at kunne præsentere mit første WordPress tema! Selvom jeg til tider bandede det langt væk, når det drillede mig, så har det været det hele værd, og jeg håber sådan, at der sidder nogle bloggere derude, som kommer til at elske det lige så meget, som jeg gør.

Det bliver helt sikkert ikke mit sidste WordPress tema! Jeg har elsket at lave det, at udfordre mig selv kreativt og at endelig se alle mine tanker og ønsker være en realitet.

Tak fordi du læste helt hertil! 🙂 Selvom du måske ikke selv har behov for et nyt design til din blog, så håber jeg, at du vil dele det med dine venner. Tak!

/Celia

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

21 Comments

 • SVAR

  Det ser rigtig spændende ud og virkelig godt lavet.

  Jeg er især vild med de rene linjer samt enkeltheden og ikke mindst at det er dansk udviklet 😉

  Det kan være jeg skulle til at bruge det på min personlige blog kristianole.dk

  Held og lykke med det!

  • SVAR

   Tusind tak, Kristian! Dine søde ord varmer. 🙂

   Ja, det ville da være fantastisk, hvis du ville bruge det på din personlige blog! Jeg glæder mig til at se det!

   /Celia

 • SVAR

  Hold op, hvor er det blevet et lækkert tema. Kæmpe tillykke med det! (:
  Camilla | http://cammi.dk

  • SVAR

   TUSIND tak, Camilla! 🙂 <3

 • SVAR

  Hej Karina

  Juhuuu, hvor helt igennem fantastisk! 🙂 husk at købe det inden midnat i dag, så du kan spare 30%! 🙂
  Jeg har netop lavet temaet ud fra alt det, jeg selv har manglet i et godt blog tema! Så det er helt fantastisk, at du deler de samme meninger om det som mig. 😉

  Temaet skal du ind og uploade i WordPress – det er meget nemt, det lover jeg! Jeg har lavet en step-for-step guide til det her: http://lavenblog.dk/bold-tema-guide/

  Her står også en masse om, hvordan du ændrer i designet. Jeg gennemgår alle punkterne i BOLD her. 🙂 Jeg håber, det kan bruges!

  Rigtig dejlig dag til dig! 🙂 Jeg glæder mig til at se BOLD live på din fine blog! 🙂

 • SVAR

  Hej Celia. Lækkert tema! Er det muligt at købe det selvom man endnu ikke har en blog? Og så blot benytte det, når bloggen er oprettet?

  • SVAR

   Hej Caroline. Tusind tak for de søde ord! 🙂 Ja, det er naturligvis muligt. Så vil det bare ligge på din computer, indtil du har din blog med WordPress, så kan du installere det der. 🙂 Ingen problemer i det!

   Lad mig vide, hvis jeg kan hjælpe med noget!

 • SVAR

  Hej Cilia,

  Super flot! Jeg blogger pt. på blogspot, men vil gerne på eget domæne med et nyt og bedre layout. Tænker at BOLD er en mulighed. Jeg har ikke fået læst ordentlig op på det hele endnu – men ved du om jeg kan rykke det hele fra blogspot, altså få alle indlæg med i dato rækkefølge osv. uden problemer?

  Tak på forhånd,
  Louise 🙂

  • SVAR

   Hej Louise

   Tak for de søde ord! 🙂

   BOLD er bestemt en mulighed – jeg er glad for, at du overvejer det. 🙂

   Du kan sagtens rykke dine indlæg og kommentarer fra Blogspot over til WordPress. Det er faktisk rigtig nemt, og jeg vil gerne lave en videoguide til det i næste uge, så du kan se, hvordan man gør det! Og det hele kommer til at stå i den rigtige rækkefølge. 🙂

   WordPress har simpelthen lavet sit eget plugin, der kan gøre det, så det er meget smertefrit og halvautomatisk, så du ikke selv skal sidde og flytte hvert enkelt indlæg over manuelt.

   Så du kan roligt købe BOLD, hvis du regner med at flytte din blog til WordPress snart. Min rabatkode udløber ved midnat. 🙂

   /Celia

   • SVAR

    Kære Celia,

    Tak for svar!

    Fik ikke købt BOLD før midnat, men det går nok alligevel uden procenterne 🙂
    Det er super flot, og jo tak – en videoguide der overflytning af data vil være fantastisk.

    KH
    Louise

    • SVAR

     Selvfølgelig! 🙂

     Åh, det var en skam – jeg håber, at du slår til alligevel nu her. 🙂 Jeg lover, at det er pengene værd!

     Det må jeg se på i den kommende uge! Jeg er blevet ret glad for at lave guide-videoer, jeg lavede min første i fredags, og det var en fed oplevelse! Jeg må på den igen. 🙂

     Hav en rigtig dejlig dag!

     /Celia

 • SVAR

  Hej Celia
  Jeg har netop købt BOLD – troede jeg selv kunne finde ud af resten ! men……bare at nå til noget med WordPress, så er jeg “stået af” – burde nok have købt opsætningen også 🙂 !! Kan jo nå det endnu inden midnat 😉 Men vil du forklare mig, hvordan det foregår ? Jeg har købt domæne. På forhånd tak for svar.

  • SVAR

   Hej Trine

   Åh, hvor skønt at du har købt BOLD! 🙂 Velkommen i klubben!

   Ja, WordPress kan godt forvirre lidt, når man først går i gang. Det skal nok gå! Har du set min guide til at sætte BOLD op? Du kan se den her: http://lavenblog.dk/bold-tema-guide/

   Der viser jeg, hvordan du installerer temaet i WordPress og gennemgår alle punkterne i BOLDs specialdesignede kontrolpanel, som er her, du ændrer hele udseendet på din blog!

   Prøv at læse den først. 🙂 Så er jeg sikker på, at det nok skal gå. Men hvis du ikke er interesseret i det, så er du naturligvis velkommen til at købe opsætningen også. 🙂 Den er også på 30% indtil midnat! 🙂

   Held og lykke!

   /Celia

 • SVAR

  Hvordan laver man om i datoen på indlæggene så det står på dansk? 🙂 Når man trykker på den kommer der kun engelske muligheder op.

  • SVAR

   Hej Caroline

   Datoen bliver automatisk dansk, når din WordPress er på dansk. 🙂 Så i den dropdown menu vælger du bare formatet. Og her er 1. January 2016 den danske model. 🙂 Vælg den, så virker det! Jeg har gjort det samme på min blog. 🙂

 • SVAR

  Hej igen, igen 🙂
  Jeg sidder og nørkler lidt med temaet og forsøger at gøre det hele fint på min nye blog. Jeg synes at sidebaren driller lidt – hvilken den også gør her på Wanderings (i hvert fald på min computer) – er det noget du har lagt mærke til og er der eventuelt noget jeg kan gøre for at undgå det?
  Knus

  • SVAR

   Hej Caroline 🙂

   Uh, hvor dejligt, at du sidder og gør din blog fin!

   Hmm, det lyder underligt! Vil du ikke prøve at sende et link til din blog, så jeg kan se? Skriv også meget gerne, hvilken browser du sidder i. Og så må du gerne fortælle, hvad det er, den gør, der er mærkeligt. 🙂 Så skal jeg nok tjekke op på det!

   /Celia

   • SVAR

    Min side hedder carolinewilken.dk – når man scroller ned af siden springer sidebaren, det er lidt svært at forklare det, men du burde kunne se det. 🙂 Jeg bruger Safari på Mac, men har også tjekket på Google Chrome og der er det lige sådan desværre. Og tillykke med fødselsdagen. 🙂

    • SVAR

     Hej igen!

     Åh, okay, det er ikke så godt. Jeg har lige sendt dig en mail i stedet, så vi kan få det fikset! 🙂 Rigtig dejlig fredag.

   • SVAR

    Jeg håber du vil tage et kig på det 🙂

    • SVAR

     Hej Caroline. 🙂 Se din mail! 😀

     /Celia