8 år

Bub i Will Rogers

Jeg har en ret så speciel mand i mit liv. Det er ham, jeg tilbringer stort set al min tid sammen med; vi bor sammen, træner sammen, spiser sammen, drømmer sammen, taler sammen, arbejder sammen og sover sammen. Og lige præcis i dag, har det været sådan i 8 år. 8 fantastiske år.

I dag for 8 år siden, da jeg sad i klasseværelset i en af de første uger som 2.g’er, fik jeg en sms (ja, det brugte vi sgu dengang!) fra ham den søde, jeg havde kysset på i nogle uger, om han måtte tilføje mig som kæreste på Facebook? HELL YEAH, jeg havde faktisk næsten ikke drømt om andet, siden jeg mødte ham 8 måneder tidligere.

Og sådan gik det altså til, at vi blev kærester. Siden har vi oplevet så ekstremt meget sammen. Jeg tænker, det kunne være lidt sjovt at se tilbage på nogle af de ting, vi har oplevet sammen:

 • Vi har besøgt 18 lande sammen (Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, Monaco, Italien, Vatikanstaten, San Marino, Grækenland, Spanien, Portugal, Thailand, USA, Mexico, Belize & Guatemala)
 • Vi har cyklet 3744 km gennem Europa i løbet af tre måneder (det år fejrede vi i øvrigt 5 års dag i Saint Tropez!)
 • Vi har boet sammen som vores begge første samboende kæreste
 • Vi har været langdistancekærester af to omgange: da Jonas studerede 5 måneder i San Diego, og da jeg var intern i fire måneder i San Francisco
 • Vi har været nomader sammen i ca. halvandet år.
 • Vi har solgt en lejlighed sammen
 • Vi har startet virksomhed sammen
 • Vi har visum til USA og flyttet hertil sammen
 • Vi har købt bil sammen

Og mange flere ting. Vi har bl.a. drømt sammen, hvilket i min verden er så uendeligt vigtigt. Jeg er så lykkelig for, at vi vil det samme i livet, og at vi altid støtter hinanden i alle projekter. Hvad end de projekter så er nogen, vi skal lave sammen eller hver for sig.

My man <3

Jeg er lykkelig over, hvordan han bringer mig en fantastisk ro i sindet, som jeg ikke har oplevet før. Han har fået mig til at slappe af, hvor jeg i starten af vores forhold var enormt bange for at gå glip af noget, og hvor min egen usikkerhed altid gav mig angst for, at jeg skulle miste ham, eller at han skulle finde en, der var bedre end mig, er jeg nu 100% sikker i vores kærlighed og commitment til hinanden, og det er ubeskriveligt dejligt.

Det er dejligt, at han hver eneste dag fortæller mig, at han elsker mig, giver mig kys i spandevis og kærligt driller mig. Og så siger han endda, jeg er smuk, når jeg føler mig allermest grim. <3

8 år er fløjet af sted, og selvom jeg ikke kan forstå, at vi har været sammen så ufatteligt længe, så kan jeg på ingen måde helt kende de personer, vi var for 8 år siden. Jeg ved, at mange oplever at vokse i hver sin retning, men vi er om noget vokset endnu tættere sammen på de 8 år, og selvom jeg er sikker på, at vi ikke er færdige med at vokse endnu, så glæder jeg mig til at vokse videre med min Bub (ja, cheesy kælenavne går I altså ikke fri for i dag!).

bubogbub

Så hurra for os! Hurra for kærligheden! Jeg skriver dette, mens Jonas sover, og det i virkeligheden ikke helt er vores årsdag endnu (i hvert fald ikke her i LA), men jeg ville alligevel lige komme ud med de her tanker og følelser.

Jeg ved endnu ikke, hvad vi skal lave, men jeg ved, at vi kommer til at hygge os gevaldigt – det gør vi altid! Jeg er lykkelig for at have en helt særlig mand i mit liv, som virkelig ser mig for den, jeg er.

Ok, cheesy talk done! Nu vil jeg putte mig ind til min søde mand og glæde mig til at fejre vores kærlighed, når vi vågner igen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 Comments

 • SVAR

  Hold kæft, hvor er I søde. Kæmpe stort tillykke med de 8 år sammen – sikke nogle eventyr I har haft i den tid! (:
  Camilla | http://cammi.dk

  • SVAR

   Haha, tak, Camilla! Ja, det har været nogle fantastiske eventyr! Jeg glæder mig til en masse flere. <3

 • SVAR

  Åh, hvor er I søde, I to! Jeg kan nikke genkendende til rigtig mange af de ting, du skriver. Anders og jeg fejrede 11 års dag i starten af september, og jeg forstår simpelthen ikke hvor tiden er blevet af. Og alligevel er tiden jo blevet fyldt godt ud med masser af gode oplevelser, særligt rejser. Håber I har haft en dejlig dag og nydt hinanden og kærligheden <3

  • SVAR

   Awww, tak, Laura! 😀
   Åh, wow, 11 år! Det er virkelig også lang tid. Det er ikke så ofte, man møder nogen med så langt et forhold i vores alder! haha. 🙂 Men det er dejligt at se, hvordan man kan finde kærligheden tidligt og holde ved hinanden <3
   Det har vi virkelig. 🙂 Tak for din søde kommentar! :*

 • SVAR

  Jeg elsker også dig skat. Jeg er glad for, at vi har hinanden.

  • SVAR

   Det var fandme heldigt, at vi fandt hinanden! <3

 • SVAR

  stort tillykke fra farmor og farfar.
  vi elsker jer begge og ønsker jer alt godt
  knuz farmor

  • SVAR

   Tusind tak, søde farmor og farfar! <3 Vi elsker også jer, og glæder os allerede til at se jer igen! Hav det rigtig godt.
   Stort knus!