San Francisco State of Mind

I morgen vender vi snuden nordpå for en lille weekend getaway, American style. For vi skal køre de ca. 6 timer nordpå til fabelagtige San Francisco fredag, og samme tur hjem igen søndag. Men det gør man gerne i USA, bruger ufattelige mængder tid i sin bil, så på den måde asimillerer vi os efter bedste evne.

Vi har Jonas’ forældre på besøg fra Danmark, og hans mor vil meget gerne se den røde dame, som I kan se på billedet herover. Jeg tog det i øvrigt i 2012, da jeg boede fire måneder i byen. Og netop derfor glæder jeg mig faktisk ret meget til gensynet med byen.

Vejrudsigten er dog i det våde humør weekenden over, og det er faktisk ret ærgerligt, for San Francisco er nu pænest i solskin (men hvilken by er ikke det!?). Alligevel glæder jeg mig. Jeg har endda også en halv aftale med min gamle roomie, som jeg ikke har set siden han besøgte os for snart længe siden her i LA.

Vi skal i øvrigt bo i mit gamle hood i Berkeley – de fleste af jer kender nok UC Berkeley, som er det kendte universitet. Hvad mange (turister) ikke ved, er at Berkeley ligger ret godt i forhold til San Francisco, og at man lynhurtigt kan komme ind til byen ved at tage deres metro, som hedder BART.

Jeg håber, at vejret tillader os at se Golden Gate Bridge, og at vi får nogle tørre timer i Nordcaliforniens dejligste by. Jeg forsøger at blive bedre til at hive mit kamera med på tur, så mon ikke I får nogle billeder derfra at se herinde. <3

Du kan også læse ...

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *