Outfit: Yndlingskjolen i Heraklion

heraklion outfit blå og hvid maxikjole yndlingskjole på kreta oasis maxikjole

Jeg fik taget en smule outfitbilleder, da vi var på Kreta, som jeg slet ikke har fået vist her på bloggen! Så i dag får I altså favoritoutfittet – nemlig denne luftige maxikjole i det fineste blå og hvide print.

Den er egentlig en gammel sag, kjolen. Jeg faldt over den i Magasin for nogle år tilbage, hvor den hang og skreg på mig. Jeg var inde i en no-shopping periode, fordi jeg ønskede at tabe mig, men jeg gjorde simpelthen en undtagelse ved kjolen her. Mit ræsonnement var, at den ville klæde min figur uanset vægt, og det holdt altså stik. Den sidder stadig skønt, selvom jeg købte den som 13 kilo tungere end nu.

Jeg havde den på flere gange, da vi var på Kreta, for jeg syntes, den passede så fint ind dernede, og samtidig var den så tilpas luftig og behagelig, at den var til at holde ud at have på i den græske sommervarme. Jeg mener, at den er fra mærket Oasis, og faktisk var den ret billig – omkring 300 kr. Mine sandaler købte jeg på Kreta, og tasken var sidste års julegave fra Jonas, nemlig en skøn og rummelig én fra Michael Kors i navy.

Billederne får mig virkelig til at savne Grækenland og varme. Der var så fantastisk skønt og varmt, og vi havde den bedste ferie der. Jeg skal absolut tilbage til Grækenland!

Nå, nok om det. Ganske vidst bliver jeg aldrig en god modeblogger, men jeg kan faktisk godt lide at forevige og dele outfits med jer her på bloggen, så det bliver jeg nok ved med på lidt random frekvens. Det håber jeg, at I synes om.

I dag (for mig) røg et indlæg med mine bedste Los Angeles tips i øvrigt op hos søde Anne-Li, som jo blogger på Gownsandroses.dk – det indlæg kan I læse HER, og så vil jeg bare lige slå et slag for Anne-Lis blog, for den er faktisk min favorit for tiden. Hun skriver så dejligt, deler skønne billeder, og så er hun lige nu ude i Asien som digital nomade, og det varmer jo mit eks-nomade-hjerte helt enormt. <3

Du kan også læse ...

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 tanker

 • SVAR

  Hej Celia :)

  Meget smuk kjole. Hvilket mærke er det?

  • SVAR

   Tak, Monia! :)
   Den er fra mærket Oasis, som kan købes i Magasin. Men det er en gammel sag efterhånden. :D