Back from the edge

… Hej? Puha. Det er næsten et halvt år siden, jeg gav lyd fra mig herinde. Men jeg er her altså endnu – ude i den virkelige verden. En verden, der ser en del anderledes ud, end den gjorde for 6 måneder siden.

Følger I mig på Instagram? Der har jeg været ret aktiv det seneste halve år – i hvert fald i disse nye Instagram Stories, som jeg er blevet ret begejstret for. Det hele kom sig af, at min telefon begyndte at slukke uanset batteri-procent, når jeg brugte min forhenværende favoritapp, Snapchat, og så skiftede jeg simpelthen bare over til Instagram Stories.

Nå. Men flere har forsigtigt spurgt her på det seneste: “er du blevet single?” Jeg tror, de mange billeder og videoer med drinks, hikes og venner gav det hele væk. For ja, jeg er blevet single.

Og det var egentlig ikke nogen hemmelighed, jeg havde bare ikke behov for at gøre et stort, officielt nummer ud af det. For selvom det selvfølgelig er en pokkers stor omvæltning, der nok har berørt mig mere, end jeg tør indrømme, så var det faktisk meget udramatisk. Og vi er stadig bedste venner og snakker sammen hver dag.

Beslutningen var længe undervejs, og jeg vil egentlig ikke sige så meget om den. Vi havde bare udviklet os til at være venner fremfor kærester, og det tog vi konsekvensen af. Jeg tror også, at det var en af hovedgrundene til at al den angst, jeg døjede med sidste år, blussede op.

Jeg har bakset en hel del med at finde mig selv efter bruddet, og det har været kompliceret. Jeg er typen, der lider i stilhed og inde i mig selv, men denne gang har jeg forsøgt at distrahere mig selv med nye venner, fester, andres problemer og meget andet for ikke at skulle sidde alene med alle mine følelser, som jeg ikke har anet, hvordan jeg skulle håndtere.

Og til trods for alt det her, så har jeg faktisk været glad. Jeg har ikke et sekund fortrudt at være flyttet til LA, også selvom det har betyder, at jeg har været ufatteligt langt væk fra alle, jeg elsker, i mens alt dette har stået på. Men alligevel elsker jeg byen mere og mere for hver dag, der går.

Jeg tror, jeg er ved at finde mit ståsted i livet igen. Jeg føler, jeg er tilbage fra kanten, at fremtiden ser lys ud. Og det føles pokkers rart.

Jeg har dog formået at holde min træning ved lige – og faktisk har jeg trænet mere i de sidste 6 måneder, end jeg nogensinde har gjort før. Jeg er kommet i mit livs form, og det er stadig helt urealistisk, at jeg faktisk kan føle mig godt tilpas i min krop nu. Især så godt tilpas, at en af mine venner fik mig overtalt til at hike i kun shorts og en sportsbh (that’s how we do it in LA!).

Alle billederne i indlægget her er taget i løbet af de seneste 14 dage, så de er meget retvisende for, hvordan jeg ser ud i disse dage. Hvis det er, vil jeg gerne lave en update på mit træningsprojekt – der er i hvert fald sket en hel del, og det er så skønt, at mit hårde arbejde har båret frugt.

For tiden har jeg mit fulde fokus på mit arbejde. LA er en dyr by at bo i, og jeg vil gerne kunne nyde alle dens mange muligheder. Men jeg savner bloggen her, så lad os lige aftale, at jeg kigger ind snarest muligt igen! Jeg håber, I stadig er derude. <3

/Celia

Du kan også læse ...

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 tanker

 • SVAR

  Ih, hvor er det dejligt at få en lille update fra dig. Selvom jeg følger med i dine utallige Instagram Stories, så er det rart at få lidt ord på hvad der sker i dit liv. Udefra virker det i den grad til, at du er faldet godt til i din nye tilværelse, og du stråler jo bare af glæde (:
  Camilla | http://cammi.dk

  • SVAR

   Tusind tak, søde Camilla! <3 Jeg tror altid, man tumler med alle mulige tanker indeni, men jo, generelt er jeg rigtig glad og positiv over for fremtiden! :D

 • SVAR

  Happy that you’re back! ;)

  Lad der ikke gå for lang tid igen før der kommer nyt indlæg – I miss the blog!

  • SVAR

   Du er SÅ sød, Vanessa <3 Det skal jeg nok! haha <3

 • SVAR

  Superdejligt at høre lidt mere fra dig, end “blot” billeder på Instagram. Jeg vil da gerne høre om din træning og hvad du mere specifikt har gjort.
  Det er tydeligt at se på dine billeder, at det har rykket for dig, og du ser virkelig fit ud :-)

  • SVAR

   Det er også dejligt at være tilbage, Alice! Bloggen har hængt som en dårlig samvittighed for mig. :/
   Åh, det må jeg få skrevet lidt om! Tusind tak for rosen! Jeg føler mig også efterhånden ret godt tilpas i min krop. <3

 • SVAR

  Hej Celia mange hilsener farmor

  • SVAR

   Hej farmor. Så dejligt med en hilsen! Savner jer. :)