12 uger med Strong Curves – mine resultater

Jeg sluttede 2016 af med at færdiggøre de første 12 uger af Bret Contreras træningsprogram, Strong Curves, og det skal I altså lige have en lille status på! Jeg har skrevet om programmet før her, hvor jeg var 6 uger (og dermed halvvejs) igennem det.

Mit mål er ikke at blive mega trænet. Jeg har et ønske om at blive stærk, samtidig med at jeg får mine naturlige former sat i fokus. Det indkluderer bl.a. en hel del booty-træning, og de første 12 ugers program hedder også ganske nøjagtigt Booty-ful Beginnings. 

Jeg har været helt vildt glad for programmet, der har givet mig mere fokus, når jeg træner. Jeg havde en uheldig tendens til at gå hvileløst rundt og smide lidt med nogle vægte før, men nu har jeg fokus, et klart program og et ønske om at gøre hver træningsgang bedre end den forrige. Og det giver resultater!

Mine resultater var vildest i løbet af de første 6 uger – beginner gains skulle være meget normalt, men der er alligevel også sket noget de seneste 6 uger. Bl.a. er min kropsholdning blevet bedre, jeg har mistet lidt fedt på maven og på ryggen (gå så væk, rygfedt!), hvilket bl.a. betyder, at min sportsbh ikke længere passer i omkredsen …

Som jeg skrev i sidste indlæg om programmet, så træner jeg efter denne pdf. Jeg er begyndt at tilføje lidt flere øvelser løbende, bl.a. lidt simpel opvarmning og nogle flere core-øvelser til sidst. Men det behøver man ikke.

Vigtigst af alt har jeg tilføjet vægt til alle “bodyweight” øvelserne i programmet, da de ellers blev lidt for lette for mig. I sidste indlæg skrev jeg om de vægte, jeg brugte, og det skal I også lige have en update på! Herunder mine nuværende tal (mine tal fra uge 6 står i {sådanne brackets}):

Hip thrusts: 145 lbs barbell (66 kg) {60 lbs barbell (27 kg)}
Squats: 115 lbs barbell (52 kg) {25 lbs dumbell (11 kg)}
Romanian deadlift: 115 lbs barbell (52 kg) {50 lbs (23 kg)}

De andre øvelser, som jeg skrev om sidst, laver jeg ikke længere i programmet, så derfor får I kun lige disse. Det er egentlig lidt vildt at se, hvor meget jeg er steget i vægt på bare 6 uger! Hip thrusts er og bliver min favoritøvelse. Den glæder jeg mig altid til at lave. ;)

Jeg har været rigtig god til at komme af sted til fitness-centeret 3 gange om ugen, og nu har jeg faktisk sat det op til 4 gange om ugen, som Bret Contreras selv foreslår. Tænk engang. Jeg sagde jo før, at jeg ikke ville “bo” i fitnesscenteret, men jeg er faktisk blevet rigtig glad for at bruge tid dernede, og nu presser jeg tit lidt ekstra øvelser ind også …

Nå! Men jeg er gået videre til det “avancerede” program, nemlig det der hedder Gluteal Goddess. Jeg skal nok lige give jer en status på, hvordan det går. ;) Lige nu er min største udfordring at spise nok proteiner til mine muskler i udvikling. Jeg har i øvrigt skåret ned på mit indtag af kulhydrater og håber at smide lidt mere fedt nu! Så kryds lige fingre for, at det hele ser meget bedre ud om 12 uger, når jeg er færdig med programmet!

Har I nogle spørgsmål til Strong Curves? 

Du kan også læse ...

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 tanker

 • SVAR

  Du er så sej, altså! Og hvor er det vildt, hvor meget sådan en numse kan rykke sig på bare halvanden måned :D
  Jeg vil ikke påstå, jeg savner fitness-centeret (overhovedet, faktisk), men jeg får slet ikke rørt mig nok herude i verden! Her er scooter jo det nye cykel.
  Jeg må vist hellere skubbe mig ned på stranden og løbe en tur!

  • SVAR

   Årrrh, hvor er du bare sød, altså! :D <3

   Haha, jeg ved, hvad du mener. Af underlige årsager er jeg for første gang i mit liv blevet ret glad for at træne, og nu glæder jeg mig faktisk, hver gang jeg skal af sted! SÅ underligt. ;) haha.

   Du må løbe nogle ture, ja! Det har aldrig været min ting, men jeg har hørt, at det er den bedste måde at se nye steder på, når man rejser, så jeg tror, du ville blive vildt glad for det! :D

 • SVAR

  Har du mon helt opgivet bloggen? Jeg følger dig på Instagram, så kan jo se at der er sket meget for dig de seneste måneder, men savner nu dine indlæg :-/

  • SVAR

   Jeg er tilbage, Alice! TAK for din søde kommentar <3